ya kan uyuşmazlığından öldü benim bebeğim düşük ameiyata girerken başladı kanama var die gitmiştim ben tam ameliyat odasına girerken kan boşaldı birden tm bi kürtaj olmadı benim o yüzden doktor korunma vermedi
Mutimmmm inşallah bir daha bu acıyı yaşamazsın tatlımm Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini nasip eder sana kuzum
Bebiş istiyorummmmmm insallah hafta sonu adet olmam bende kan testi yaptırırım insallah hamişimdir....
merhaba canım hoşgeldin aramızaa aa hadi bakalımmm inşallah adet olmazsında bebişin annesine hayırlısıyla gelir haber bekliyorum senden mutlaka bilgilendir bizide
arkadaslar selam.kasığımın solu çok batıyo üç gündür.ve kasık ağrım var.dün gece ateşim 38 e çıktı.sıtmalandım.sabah geçti ama kasık batması ve ağrı hala var.9 gün var adetime.14 nisan da.gebelik belirtisi olabiliyomu bu durumlar.bilginiz varmı bu konuda.? bende bebek çok istiyorum.1 senelik evliyim ve korunduk hep.2 aydır istiyoruz.geçen ay olmadı.belki bu ay olabilir diye umutlanıyorum ama kısmet tabi..
canım adetine daha 9 gün var biraz erken gibi ama inşallah gelmiştir meleğin de bunlar onun habercisidir canımcım sabır ve umutla beklemeye devam edelim ama ne olursa olsun üzülmek yok çünkü daha yolun başındasınız sabır lazım biraz stres yapmamaya çalış olur mu
Asi ve Lavinya canlarim cok tesekkur ederim lavinya insallah dedigin gibidir yani yuumurtlama onemli olmasa keske ne zaman yaparsak yapalim tutma ihtimal bu sonucta oalbilirde olmaya bilirde.. ya kizlar ben 31 veya 32 gunde bir adet goruyorum ve bu ay benim yumurtlamam 3 nisandaydi ama 3 nisanda birlesme olmadi bizde bugun sabah yaptik.... aradan 3 gun gecmis oluyor yani.. ben hic ihtimal vermiyorum tutmasi icin cunki yumurtlama falan bitti falan.. esimde bir havalara girdi anlatamam sanki ben hamileymisim gibi davranmalar falan.. diyorum bu ay birsey diye ama nafile.. ben zaten kendimi inandirdim olmayacagina ama esim hayal kirikligina ugrasinda istemem.. 😕 Asicim bizde herhangi bir problem yok canim adetlerim duzenli olur zaten bu benim ikkinci olacak eger tutarsa ama sanmiyorum yumurtlama gununden sonra yaptik bugun sabah.. hayirlisi bakalim.. ayrica benide listeye eklermisin beklenen adetim 17 nisan canim.. opuldunuz 🙂
canımcımmm 3 çok değil ki inşallah bu defa tuturmuşsunuzdur kaleyi bir gooollll sesi duymak istiyorum artık
selamün aleyküm kızlar,nasılsınız bugün,inşallah hepiniz iyisinizdir.bugün cuma mübarek gün ,hepimizin cuması hayırlı,mübarek olsun inşallah. ya rabbi bugünün hürmetine sana yalvarıyoruz rabbim burda bebek isteyen bütün kardeşlerimize hayırlı evlatlar nasip et allahım.amin.
hayırlı cumalar Aleyküm selam canımcımmmmm
herkeslere günaydınlaarrr🙂 şu güzelim mübarek günde kalbimizden geçen tüm güzellikler,iyilikler bizimle olsun inşallah.cumanız mübarek olsun kuşlar🙂
aminnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmm aminnnnnnnnnnnn
lavinya tesekkur ederim arkadasim sagol.. verdigin bilgiler icin daha once duymamistim ta bir de adetime 11 gun var dolayisiyla aklimi kurcaladi bu gec dollenme.. neyse canim insallahj vardir birseyler ama kendimide umutlandirmayacagim asla bakaim.. herseyin hayirlisi...
almirecimm herşeye hazırlıklı olmamız lazım bitanemm çünkü bu durumlar insanı yanıltabiliyor var dediğimizde yok oluyor yok dediğimizde var olabiliyor inşallah sende de vardır rabbim umutlarını boşa çıkarmaz inşallah bitanem
asicim sesin çıkmıyo tatlım günaydın.nasılsın🙂
Günaydınn bitanemmmmmmm