Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kiz defne oyle konustun beni heyecanlandirdin kiz valla hi.. insallah vardir ne diyeyim olursa en cok esim sevincek bu duruma.. istemeyen oydu bu sabah birden bire adama birseyler oldu iyi saatte olsunlarmi durttu ne yapti anlamadim 😀 😀

lavinya adet bekleme listene benide eklermisin 🙂 14 nisan

tamam canımcım hemek eklerim tabi :kiss:

canım hadi hayırlısı bakalım inşallah test sonucu çok iyi çıkar.maçlara devam tabi onlarsız olmazzz!! 🙂

fıstıklar armıza hoşgeldiniz🙂 inşallah enkısa zamanda bebeklerinize kavuşursunuz.
tabi canım olabiliyo ben prof.laviş gibi ayrıntılı anlatıcak kadar bilmiyoruz ama🙂 yumurtalarımız heray tam hesapladığımız gün çatlamıyo bir gün öncesi yada bir gün sonrası olabiliyo birgün sonra olduğunu düşünürsek yani 4 nisan çatlama 48 saat sürdüğüne göre 6 nisanda ilişki çokta süper olmuş🙂 hayırlısı olsun canım inşallah eşinin umutları boşa çıkmasın.

aleyküm selam selametçin sanada hayırlı cumalar🙂 rabbim dualarını,dualarımızı kabuletsin inşallah canım.amin.

aaaaa aşk olsuuuunnn :D:D hiçte öle değilim sadece bildiğim bi durumu acıkladım ben şeker:kiss: utandırma beni şimdi sanada hayırlı cumalar cnmcım dularımız kabul our inşşşş :kiss:

herkeslere günaydınlaarrr🙂 şu güzelim mübarek günde kalbimizden geçen tüm güzellikler,iyilikler bizimle olsun inşallah.cumanız mübarek olsun kuşlar🙂

günaydınnn :D:D ayy deminde yazdım da günaydın demeyi unutmuşum :D:D neyse :D:D dularımız kabul olsun aminnnnnnnnnnnnnn:tik:

kıslar biliyosunuzki 5 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 6. hamişimiz kim olacak ????:deli: :deli:

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş:emzirme:

1)TATLI_BELA................ 7 haftalık oldu meleğimiz :kiss:

2) yasmin nil......................
6 haftalık minik mercimeğimiz:kiss:

3) bur_ay.................
6 haftalık minik meleğimiz:kiss:

4)Ciel...............................:deli:
:kiss: cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm :deli: :kiss:

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan

fatma2...................................9 nisan

selamet..................................7 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

gonca 16...............................14 nisan
LaViNYaM.............................15 nisan
smi%20%2811%29.gif

defne defne..........................16 nisan

almire...................................17 nisan

shekerr hale..........................20 nisan

dilekdenizi..............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

kiz defne oyle konustun beni heyecanlandirdin kiz valla hi.. insallah vardir ne diyeyim olursa en cok esim sevincek bu duruma.. istemeyen oydu bu sabah birden bire adama birseyler oldu iyi saatte olsunlarmi durttu ne yapti anlamadim 😀 😀
onlar öyle istemiyo ayağına yatarlarda ençok onlar isterler inan.inşallah canım allah büyük.

tamam canımcım hemek eklerim tabi :kiss:

aaaaa aşk olsuuuunnn :D:D hiçte öle değilim sadece bildiğim bi durumu acıkladım ben şeker:kiss: utandırma beni şimdi sanada hayırlı cumalar cnmcım dularımız kabul our inşşşş :kiss:

günaydınnn :D:D ayy deminde yazdım da günaydın demeyi unutmuşum :D:D neyse :D:D dularımız kabul olsun aminnnnnnnnnnnnnn:tik:
tatlım kıymetlim aşk olsun tabi aşksız olmaz aşk güzel şeydir🙂 hayatım lafta kinaye yoktu valla herkonuda şıp diye aydınlatıyosun bizi o lakabı hakettin canımcım prof.sun sen 🙂

lavinya tesekkur ederim arkadasim sagol.. verdigin bilgiler icin daha once duymamistim ta bir de adetime 11 gun var dolayisiyla aklimi kurcaladi bu gec dollenme.. neyse canim insallahj vardir birseyler ama kendimide umutlandirmayacagim asla bakaim.. herseyin hayirlisi...

almiram seni burda görmek ne güzel çok sevindim canım.bende seni çağırmayı düşünmüştüm buraya.rabbim bak senide nasip etti. canım bu güzel haberi burdan duydum ve çok sevindim.inşallah hakkında hayırlıdır vakti saati ozamanmiş demekki hadi inşallah bebiş olmuştur.bu güzel haberi duyarız senden inşallah.

Selamet sen nasilsin canim iyisindir insallah.. nasil belirtilerinde bir degisiklik varmi nasil hissediyorsun kendini canim??

canım almiram benim sanki seni karşımda görüyorum ve sohbet ediyorum o kadar sevindim. canım göğüsümdeki sızlamalar azaldı arada sızlıyor o kadar aradada belim ağrıyor çok az,ama daha çok adet olacakmışım gibi rahim bölgemde sızılar ağrılar var,sürekli tuvalate koşuyorum acaba adetmi oldum diye.ama halen olmadım. ayın 10 adet sayarsak bugün 28.gün oluyor.bakalım rabbim inşallah hayırlı ise nasip etmiştir.beklemedeyim canım.

onlar öyle istemiyo ayağına yatarlarda ençok onlar isterler inan.inşallah canım allah büyük.

tatlım kıymetlim aşk olsun tabi aşksız olmaz aşk güzel şeydir🙂 hayatım lafta kinaye yoktu valla herkonuda şıp diye aydınlatıyosun bizi o lakabı hakettin canımcım prof.sun sen 🙂

evet evet aşk olsun ne güzel şu bahar ayları da geldi ne demişler geldi bahar ayları gevşer gönül yayları :D:D ayy alakasız oldu ama neyse sağol cnmcım beni ona layık gördüğün için :kiss:

Geri