öle lavişimmm yaa bekleyeyim bakalım ama umudum olmadığı için aklımada öle fazla gelmiyo Allah'tan hayırlısı artık 🙂
pelinimmmmmm hoşgeldin canımmmm sende iyiki varsın bitanemmm bizde seni çok seviyoruz özletme bee kendini
yasmincim düşük yapmış canım sen hamiş melek yazıyordu ona takıldın heralde ama onu silmeyi unutmuş adminlerimiz şimdi yeni bebek için çaba harcıyo bitanem 🙂
sağlık ocağındamı verdin kanı canım neden yarın öğreniyoruz sonucu😕
a.s. bitanemmm hoşgeldinnn Allah razı olsun canım valla bende ne bir belirti ne de heyecan var bu ay bişey yok zannediyorum ama inşallah diğer arkadaşlarımın güzel haberlerini alırız 🙂
canımmmmmmmm bahar havalarımı çarptı kıs seni kıyamam sana ben valla işe gitmiyorsan yat uyu bu aralar bende yataktan kendimi çok zor kaldırıyorum işe gitmeseydim öğlene kadar uyurdum heralde
annemmmm kıymam ben sana yaaa beyaz leblebi geçirir derler ama istersen bir dene tatlım yaaa dikkat et kendine canım benim mercimeğimi ve seni öpüyorummm [/QUOTE]
evet cnm sağlık ocağında verdim zaten bi sorun olursa yada hamiş olursam doktoruma gitçem