Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

teşekkür ederim darısı olmayanlara evet bn 3. Yü istiyom ama olmuyo biri 12 yaşında diğeri 9 yaşında ama 5 senedir uğraşıyoz olmuyo ama bu tam vazgeçmiştimki işte marttaki adedimi görmedim 1hafta önce 2kez idrarda test yaptım negatif ama adet düzenim her ay normaldir 24 güne bir oluyom bu arada yaşım29

maaşallah Allah mutluluunuz bozmasın ALlah cocuklararını sana bağışlasın demek 3. hee sen bizden daha tecrübelisindir arada gel bizimle bilgilerini paylaş

Günaydınlarrr....

Lavişim gelirim canım gelmezmiyim,ama kendime engel olmaya çalışıyorum cok kafaya takmayayım diye 🙂 kafaya takmak engel oluyomuş ya,bende koyverdim gitti 🙂))

cnmm günaydınnnn
ayy haklısın valla ne desen yaaa ama arada gir o gül cemalini görelim kuzum

kızlar benim göğüs ucumda yani kahverengi bölgenin çevresinde damarlar şişti yuvarlak halka şeklinde oldu,o damarlar belirginleştikçe demekki bana sızı giriyordu,öyle bir sızıki sanki biri bir şişle sanki orayı açmaya çalışıyordu,öyle bir sızı oluyordu.4-5 gündür bu sızı devam ediyor.artık göğüsümde silikonlu gibi oldu sert değil ama büyüdüler,sertlik yok sızı var.damarlar çok dikkatimi çekti.hamile kalan arkadaşlarım kahverengi bölgenin etrafında yuvarlak halka şekilde damarlar gözüküyormu.ayrıca vücut ısım hiç düşmüyor.ben öyle aynı saatte ölçmüyorum.ama çok sıkıntılı olduğumdan ki ben çok üşüyen biriyim hiç ısınmam şimdi ise tek bir tişörtl duruyorum. bu nedenle gün içerisinde sürekli ölçüyorum ateş 37.2 oldu bugün önceleri 36.8 ve 36.9 arasıydı bugünde 37.2 oldu.acaba enfeksiyon kapmış olabilirmiyim.çünkü akıntımda 4-5 gündür var.öyle çok değil ama çamaşırımda ıslaklık hissediyorum.daha önce adet öncesi hep kupkuru olurdum.sizce de enfeksiyon belirtisimidir.

canım çok üzüldümm gerçekten zor günler geçirmişsin doktorun var gibi dediğine göre canını sıkma demekki bişey biliyor ki var diyor 🙂 ben yaşamadım ama etrafımda kan uyuşmazlığı yaşayan arkadaşların iğne olduklarını biliyorum sende sakın iğnelerini ihmal etme Rabim bu defa hayırlısı ile nasip eder inşallah bebeğinii canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

iyiyim canım işteyim.kafayı takmamaya ilgilenmemeye calışıyorum,arada girip ne var ne yok bakıyorum işte. bir gün gelecek hayırlısıyla bekliyoruz

takmamakla en iyisini yapıyosun esencim keşke bende öle yapabilsem adetime az bir zaman kaldı ve şimdiden strese girdim
hakkımızda hayırlısı bakalım 🙂

tatlım 7 hafta sonra diplomam da olacak inşallah şimdilik sadece hamşirelik öğrencisiyim😀

ohh ohh maşallahh canımmm benimmm hayırlısı ile de görevinin başına geçersin inşallahhh şimdiden hayırlı vede uğurlu olsunnnnn

kızlar ben galiba adet oluyorum... acayip karnım ağrıyo ve o lekeden sonra çok az da olsa yine geldi ama şimdi bişey yok 🙁 çokkk üzüldümm... önümüzdeki aya kaldı 🙁

ayy ayşecimm yaaa dur bakalım daha tam anlamı ile adet oldun sayılmazsınki hayırlısı olsun bugün demi senin adetin üzülme kuzum inşallah hakkında hayırlısı olur bekleyim bakalım ama üzülmek yok tamam mı bu ay olmazsa öbür ay olur canım hayırlısı olsun da demi 🙂

bana cevap yazan herkese teşekkürler artık bu sitede olmayacağım herkese hayırlı evlatlar dilerim,inşallah isteyen herkes tez zamanda bebeğine kavuşur,hoşçakalın

peki canım yolun açık olsun rabbim sanada nasip etsin inşallah 🙂

canım yaa Rabbim evlatalarını sana bağışlasın inşallah acaba stresten mi gecikti yada ne biliim mevsimsel değişikliler olabilir mi 😕 kan testi verseydin keşke onda biliyosun ki daha net sonuç çıkıyor yaşın da daha çok gençmiş erken evlenmişsin sanırım
canını da sıkma sakın emi birde sen yarın sabah tekraar bir idrar testi yap bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı bakalım canım 🙂

Günaydınlarrr....

Lavişim gelirim canım gelmezmiyim,ama kendime engel olmaya çalışıyorum cok kafaya takmayayım diye 🙂 kafaya takmak engel oluyomuş ya,bende koyverdim gitti 🙂))

essencimmmmmm koyver çayıra mevlam kayıra dimi ama
en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah canım

günaydınn meloşlarımmmmmmmm
herkese mutlu, sağlıklı, ve bol kazançlı güzel bir gün diliyorum canlarımmmmmmmm

durumlarınız nasıllar adeti yaklaşan arkadaşlarım ne durumdasınız Koyusiyah nerelerdesin canımmmm fatmaa, gülgüzeli , dilekdenizi, pelinimmmm, eceeee, melekkkkk, kardelenimmmmmmmm kızlar neredesiniz yahu durumlarınız nasıl

anaaaa selamettt yoksaaaaaaaa
ben hamile arkadaşlarımdan duyuyordum göğüslerinde damarlar çıkıyorumu adetinede az kaldı ama hadi hayırlısı olur inşallah bacım yaaa ayy bak heyecanlandım selametcimmm bişeysorcamm gerçi herkesede belirtiler aynı olmaya bilir ama kasıklarında sağ sol fark etmez batma yada ağrı falan varmı yada ne biliim başka bir belirti belki hamiş olabilirsin canım umutlandırmakda istemiyorum ama içime öle doğuyor sanki senin anlattıklarına da bakınca heyecan yaptım dur bakalım bekleyelim 7 sine kadar sende stres yapmamaya çalış dualarım seninle canım benim hadi hayırlısı bakalım

cnmm hamiş olabilirsin belkide enfeksiyon niye olsun ki ateşin de düşmüyomuş baksana

günaydın kuzummmm
sağol cnmcım sanada sağlıklı mutlu bool kazanclı gün diliyorum
ayy valla bende bişi yok daha beklemedeyim inşş tam sınav günü hasta filan olmam
sen nasılsın bakem asıl senin adet yaklaştı varmı belirti falan filan

kıslar biliyosunuzki 5 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 6. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1)TATLI_BELA................ 7 haftalık oldu meleğimiz

2) yasmin nil......................
6 haftalık minik mercimeğimiz

3) bur_ay.................

4)Ciel...............................
cnm arkadaşım tebrikler

5) Sarı Papatya................Tebrikler cnmm

ADET BEKLEYENLERİMİZ

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan

fatma2...................................9 nisan

selamet..................................7 nisan

gul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan

defne defne..........................16 nisan

shekerr hale.........................20 nisan

dilekdenizi...............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan

pelinifl.....................................23 nisan

melek24..................................25 nisan

ece naz..............................27-28 nisan

kardelen000............................28 nisan

yakışıklım...........................2-3-4 mayıs

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

allah razı olsun kardeşim.benim sağ tarafımda ağrı var özellikler rahim bölgesinde sanki adet olacakmışım gibi sancılanıyorum ama bu bir haftadır var adet olacağım sanıyorum ama daha var diyorum çünkü temizlik müddetim 15 günü geçmeden başladı ağrılarım.belim her zaman ağrımıyor ara ara sağ belime ağrı giriyor.

seninde adetin yaklaştı sen nasılsın güzel kardeşim,sende bir değişiklik varmı ,önceki aylara göre farklı bir belirti.inşallah burda senin,diğer kardeşlerimin hamile kalmasını ve sağlıcakla kucaklarına almasını çok istiyorum.inşallah hepimiz bu müjdeyi burdan verebiliriz.ben sana ve burda bebek isteyen herkes için tekrar diliyorum rabbimden.ya rabbi ya rabbi ya rabbim sen bizim için hakkımızda hayırlı ise bu ay burda bebek isteyen tüm kardeşlerime hayırlı evlatlar nasip et rabbim.amin