hamile arkadaşlarımız bize belirtilerini yazabilirmi, nasıl anladılar,ne zaman test yapıp öğrendiler.bizler de her ay aynı psikoloji göğsüm şişti,akıntım oldu acaba hamilemiyim deyip duruyoruz.en azından hamile arkadaşlarımız hissettiklerini yazabilirse çok sevinirim.
benim adet tarihim biraz değişik bu ay 10 martta kahverengi bir akıntı geldi buda iki gün sürdü 12 martta ise tam adet oldum oda 2 gün dürdü.internette 10 martı son adet tarihi olarak girdiğimde 7 nisan yazıyor,12 mart diye yazınca 10 nisan diyor.
şimdi bende 4 gündü akıntı devam ediyor.göğüslerim resmen silikonlu gibi oldu.dokununca sert değil ama yumuşak.sadece ara ara öyle bir sızı giriyorki sanki göğsümü içeriden birbirinden ayırıyorlar bıçak gibi kesiyorlar sanki.çok sızı giriyor.ama sürekli bir ağrı değil.dokunduğum zaman göğüslerimde ağrı hissediyorum ama o ara ara sızlamalara dayanamıyorum. bel ağrılarımda akıntı ile başladı 4 gündür bel ağrısıda çekiyorum.şimdi adet tarihimi 7 nisanmı yoksa 10 nisanmı alacağım bilemedim.sizce hangisini almalıyım.