Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

canım ben seni öbür topikten biliyorum okumuştum yaşadıklarını.senin ilk gebeliğindede göbeğinin altı dolgunlaşmıştı..doktorun da olabilir demiş.canını sıkma pazartesi hayırlı haberi alırsın inş.

canım gerçekten çok ilginç bir durum inan bilgim yok ama hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir, peki kan uyuşmazlığı için herhangi bir tedavi oldun mu? ikinci bebekte daha tehlikeli olabilir bu durum?

canım gerçekten çok ilginç bir durum inan bilgim yok ama hakkında hayırlısı inşallah hamilesindir, peki kan uyuşmazlığı için herhangi bir tedavi oldun mu? ikinci bebekte daha tehlikeli olabilir bu durum?

teklike yokmuş 72 saatte vurulan bi iğne var onu yaptılar hemen gebeliğim boyunca bida olurmuyum bilmem ama o zaman vurdular sadece eğer bidahaki bebeğinini, başka hastanede doğurursan söyle hemen iğneni yapsınlar 72 saat içinde yoksa tutmam ölür dediler zaten hastanemi doktorumu hiç değiştirmiorum

iyiyim canım işteyim.kafayı takmamaya ilgilenmemeye calışıyorum,arada girip ne var ne yok bakıyorum işte. bir gün gelecek hayırlısıyla bekliyoruz

heh bizimkilerde de kan uyuşmazlığı varmış 30 sene önce aynı iğne muhabbeti bizde de olmuş ben düşükten sonraki çocuğum yani iğneli olan 🙂) annem düşükten 1 ay sonra bana hamile kalmış 🙂 inşallah seninki de böyledir 🙂))))

iyiyim canım işteyim.kafayı takmamaya ilgilenmemeye calışıyorum,arada girip ne var ne yok bakıyorum işte. bir gün gelecek hayırlısıyla bekliyoruz

ya senin kadar pozitif bir insanın en kısa sürede isteklerine kavuşacağına inanıyorum sen ne zaman bir yorum yapsan veya birine destek olsan insan gerçektten büyük keyifle oluyor yazdıklarını, Allah inşallah en kısa zamanda nasip edecektir.. 🙂)

gerçekten mi? tşk ederim canım
inanır mısın aynı şeyleri ben de tam senin için içimden geçiriyordum.aynı yerde olsak sanırım iyi anlaşırız diyodum.