Sarı Papatya
Hamiş Melek
cnm kısların da dediği gibi adetinin düzenini bozabilir hem soğan kürü sanırım kist olanlar için yapılıyo sende kist varmı bilmiyorum incir ye bol bol kazazede arkadaşın verdiği kür var havuçlu incirli filan onu dene istersen kolay gelsin
aaaa hamişmisin yoksa yaptır bakalım merak ettim kısss
ayyyy kıss ne zaman öğrendinn anammmm uğurlu geldi desene burası maaşallah artıyo hamişlerimiz gözün aydın olsun nasıl öğrendin nasıl oldu paylaş bizimle meraklandık ayy
cnmm hamişlik ve adet belirtileri karıştırılabiliyo cünkü ikiside aynı nerdeyse sen adetni bekle olmazsa kan testi yaptır hemen cıkar cnmm kolay gelsin
inşallah cnmm
amin cnmm seninde herkesin de Allah mutluluğunu daim etsin inşşş
adetime 3 gün kala idrar testi yaptım çook silik çıktı canım sonra hergün yaptım gittikçe koyulaştı inanamadım farklı bikaç test yaptım pozitif çıktı ama birinde hiçç çizgi çıkmadı sonradan farkettim o negatif çıkanın son kullanma tarihi geçmiş.test alırken ona da dikkat edin kızlar..gebelik testleri de yetmedi ovulasyon testi yaptım o da kopkoyu iki çizgiydi..dün de kan testi yaptırdım pozitiff çıktı çok şükürr🙂🙂 Rabbim herkesee isteyen herkesee nasip etsin inş...çok farklı bişeymiş bu duyguuu...🙂