Hamile Kalmak İstiyorum hamile kalma serüvenim

kızlar merhaba,
öğlen kanamam oldu apar topar bi doktora gittim.. muayene oldum tam kesenin iki yanında rahimde kanlanmalar varmış. depolu progesteron iğne yaptı 2 tane akşam yine diğer doktorun verdiği ilaçları için dedi. düşük riski varmış, dinlenecekmişim, bol su içip ilişkiden uzak duracakmışım.. neyse dedim embriyon sorunluysa ısrarla tutundurmaya çalışmayalım, yok zaten öyleyse en fazla ömrünü 3 gün uzatabiliriz dedi, haftaya tekrar çağırdı, eğer gelişmiş olur ve kalp atışı duyarsak ne ala yoksa o zaman napacağımızı konuşuruz dedi 🙁 hakkımızda hayırlısı ama doktora gidene kadar çok ağladım rezil gibiydim.. şimdi sanırım biraz daha alıştım bu fikre 🙁 Allah önce sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah ...

paylaşmammmmmııı🙂)) tabiki paylaşıcamm🙂 dua edin ne olur 32 yaşındayım ve anne olmak istiyorum..Rabbim her isteyene versin inşallah

canım yaa Rabbim çok bekletmeden nasip eder inşallah yavrucuğunu
hakkında hayırlısı olsun canım 🙂

şekerlerim hepinize hayırlı cumalar..
tam anlamıylaa bugün adet oldum..hayırlısı yolaa devam yılmak yok🙂lavişim yeni beklenen adet tarihimi 28 Nisan olarak düzenleyebilirsin tatlım

canımmmm yaa hayırlısı olur inşallah önümüzdeki maçlarda kaleyi tuturmak dileği ile
sıkma canını gelecek o velet gelecekk sonra asi teyzesi totişinden ısırcak

ayy canım yaff ne güzel dualar bunlar böle ağzına yüreğine sağlık bitanem aminnnnnn inşallah

merhaba kızlaaaar.lavinyacım benide eklermisin inşallah uğurlu gelir burası canııım 09/04/2012 de adetim inşallah rabbim anne olmak isteyen bütün kardeşlerime anne olmayı nasip eder🙂

fatmacım merhaba canım hoşgeldin aramıza 🙂 nezamandır bebek istiyorsunnn doktora gittiniz mi hiç 🙂 Rabbim inşallah en kısa zaamanda hayırlısı ile nasip eder yavrunu

banada dua edın lutfen.cok üzgünüm bugun nedense.

üzülme canım yaa hepimiz gurbetçiyiz benim ailemde uzakta senede bir defa görme şansım oluyor hele annemi hiç görmüyorum
o yüzden haline şükret en azından hayattalar sağlar seslerini duyabiliyorsun 🙂

Cielcimm bende seni merak etmiştim canım
ayy canım yaa eğer nasibinde varsa Allahım nasip eder yavrunuzu size ama nasip değilse yapacak bişey yok Diliyorum Rabbimden hırslı olur bebeğinde tutunur annesine annesini bırakmaz inşallah dualarım seninle canım üzülme hayırlısı inşallah

canım üzülme sakın stres de yapma Allah hakkında en hayırlısını verecek inşallah sana umarım hakkında hayırlı olan bebeğinin sana sımsıkı tutunmasıdır canım 🙂

canım tşk.çok sıkılıyorum.evmizi özlüyorum

canım üzülme emin ol hepimiz özlüyoruz bende ailemden memleketimden uzaktayım hem de çoooook annemi babamı akrabalarımı o kadar özlüyorum ki en son 6 öyce gittim memleketime ve en erken ağustosta gidebileceğim napalım işle yenmeye çalışıyorum özlemimi sürekli bir uğraş buluyorum bazen sabahları ağlayarak uyanıyorum eşim gitme bugün işe diyor ama ısrarla geliyorum çünkü oturup evde tek kalsam daha çok düşüneceğim özleyeceğim dayanmak zor ama yapacak bişey yok eşinle mutluysan alışacaksın bu duruma tatlım Allah sabır versin 🙂

ayyy cnmm ne güzel dua etmişsin öle ağzından bal damlıyo resmen yaa Allah razı olsun düzel dualrın için inşş yüce Rabbim kabul eyler cnmm

merhaba kızlaaaar.lavinyacım benide eklermisin inşallah uğurlu gelir burası canııım 09/04/2012 de adetim inşallah rabbim anne olmak isteyen bütün kardeşlerime anne olmayı nasip eder🙂

mrb hoşgeldin fatmacım seni yeni gördüm aramızda inşş uğur getirir sana burası senide hemen ekliyorum uğurlu listemize
iyiki geldin h.geldin tekrar

banada dua edın lutfen.cok üzgünüm bugun nedense.

oyy kıyamam cnmm sanırım ailenden uzaktasın ondan öylesin Allah yardımcın olsun bak yine ailen ulaşabileceğin bi yerde ben annemi kaybedeli 6 sene bitti ömür boyu ona ulaşamamak daha zor onun için en azından hayattalr seninkiler eşin var yanında yakındada güzel bi evladın olur Allahın izniyle mutluluk üstüne mutluluk cnmm
hem biz varız yaaa nolacak ki üzülüyosun

oyyy kıyamam yaaa dinlen kuzum dinlen aman dikkat et hiçbişi yapma keşke yakın olsaydık ilgilenirdim senle kuzum yaaa Allah yardımcın olsun sonrada eşin Allahın izniyle bebeğin sana tutunacak inşşş ferah tut içini sen iyi düşün tatlım
hakkında hayırlısı olsun cnmmm biz her zaman burdayız dua ediyoruz sana

oyyy yaa sanada kıyamam cnmm Allah yardımcın olsun eşin var cnm yinede herkes bi yol tutturmuş gidiyo napalım bizde öyle yaşamaya mecburuz

kıslar biliyosunuzki 4 hamiş cıkardık bizde topikten bende artık liste yapmak istedim hamiş olanları ve adet bekleyenleri bakalım 5. hamişimiz kim olacak ????

HAMİŞLERİMİZ

Gönülden tebrik ediyoruz Allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin inşşşş

1)TATLI_BELA................ 6 haftalık oldu meleğimiz

2) yasmin nil......................

3) bur_ay...................
4)Ciel...............................
cnm arkadaşım tebrikler

ADET BEKLEYENLERİMİZ

yakışıklım............................5-6 nisan

koyusiyah......................6-7-8-9 nisan

ASİMELEK ................6-7-8-9-10 nisan

fatma2...................................9 nisan

selamet................................10 nisan

https://www.meleklermekani.com/uyeler/69177-gul-guzeli.htmlgul-guzeli............................ 13 nisan

essenn..................................14 nisan

LaViNYaM.............................15 nisan

shekerr hale.........................20 nisan

dilekdenizi...............................20 nisan

Ceylangözlü............................22 nisan
https://www.meleklermekani.com/uyeler/65035-kardelen000.htmlkardelen000............................28 nisan

https://www.meleklermekani.com/uyeler/67055-shekerr_hale.html

Sildiğim kişiler yeni adet tarihlerini söylerlerse ekleyebilirim!!!!!

ciel cnm kanaman nasıl adet gıbımı.bende hamıleyken kanama yasamıstım belkı tecrbelerımle yardımcı olabılırım 🙁

canım benim inş enkısa zamanda bu hayalin gerçek olur rabbim gönlüne göre versin bende senden bu mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyorum