Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
Canim, gecmis olsun.
Emin ol seni cok iyi anliyorum, esinin durumunuda tahmin edebiliyorum, erkekler farkli yaklasiyor bu konuya. Ama bak, cok sükür imkansiz diye birsey yok, yeni bir sürec basliyor sizin icin, allah bu yolda yardimciniz olsun.
Moralinizi yüksesk tutun...
Dualarimiz sizinle.... 🙂
meleklerim selam herkeze
biliyorsunuz bu ay dr kontrolünde bir yumurtlama dönemi geçiriyorum ve bir takım tahliller yapılıyor daha önce bilgisini vermiştim.
benimle ilgili yapılan tahliller gayet güzel ve yumurtlamam çok sağlıklı ama
eşimin tahlil sonuçlarında problem çıktı ne yazıkki spermiogram sonucunda spermlerde şekil bozukluğu ve ileri harekette düşüklük var diğer tüm değerler normal.
fakat dr bu durumda normal yolla çocuk sahibi olmamızın düşük bir olasılık olduğunu ve mutlaka destek tedavi ve aşılamaya geçilmesini önerdi.
bizim için artık yeni bir dönem başlıyor bu aydan itibaren ciddi sıkı bir koşuşturma başlıyor.şimdi olduğundan çok daha fazla destek ve duaya ihtiyacım var.
ben konuya çabuk adapte oldum olgunlukla karşıladım gelişmeyi ama eşim bu konudan çok etkileniyor ve banada hissettirmemeye çalışıyor şimdi iki katı moralli olmam gerek
biliyorum sizlerinde kalbi duaları benimle olucak belki bu yüzden ben birazdaha rahatım
bilirsiniz erkekler bu konuları çok konuşmazlar arkadaşlarıyla ve içlerinde yaşarlar
bugün böyle değişik duygular içindeyim. sizlerle paylaşmak istedim gelişmeleri
hepinizi çok seviyorum
iyiki varsınız
Canim, gecmis olsun.
Emin ol seni cok iyi anliyorum, esinin durumunuda tahmin edebiliyorum, erkekler farkli yaklasiyor bu konuya. Ama bak, cok sükür imkansiz diye birsey yok, yeni bir sürec basliyor sizin icin, allah bu yolda yardimciniz olsun.
Moralinizi yüksesk tutun...
Dualarimiz sizinle.... 🙂