iyiyim canım tam hız çalışıyorum...fazla kendimi dinlememeye çalışıyorum yani olurmu tutarmı tutmazmı diye hayırlısı artık allah nasip ederse olur ne deyim bu hata önemli günlerim tutacaksa bu hafta yoksa bir ay daha beklicam...
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: kış güneşi.....................2 ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) esengüven....................1-3 Ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
hazal3............................3 agustos bera...............................3 agustos birmur...........................8 ağustos sultan...........................12 Ağustos ayselalper......................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos umutsuz_reyhan.............2 Eylül
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül..........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
iyiyim canım tam hız çalışıyorum...fazla kendimi dinlememeye çalışıyorum yani olurmu tutarmı tutmazmı diye hayırlısı artık allah nasip ederse olur ne deyim bu hata önemli günlerim tutacaksa bu hafta yoksa bir ay daha beklicam...
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan..............14 temmuz(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) kış güneşi.....................2 ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????) esengüven....................1-3 Ağustos(hadi kızlar hala haber yokmu ???????)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
hazal3............................3 agustos bera...............................3 agustos birmur...........................8 ağustos sultan...........................12 Ağustos ayselalper......................12 Ağustos Yağmurun annesi..........13 Ağustos Yaz esintisi....................14 Ağustos smart-girl......................15 Ağustos Nur85...........................16 Ağustos ecem09.........................18 ağustos vahide-m.....................20 21 agustos eboş.............................22Ağustos zuzu.............................22 Ağustos Selzeh..........................22-23 Ağustos yoncax.........................22-23 agustos duygum_06..................23 Ağustos seduş..........................24 Ağustos eyşan.........................24 Ağustos butterfly45..................28 Ağustos mrs m........................28 Ağustos ela_1982.....................28 Ağustos Nesli84.........................30 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.......................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
Yasenil........................temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
Sergül..........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
günaydın kızlar ne yazıkki çok erken regl oldum ne olduğunu bilmiyorum ama bi ay erken bi ayda geç gelmesinden bıktım artık ben artık bu listeye yazılmıcam bu kadar düzensizlikle çünkü ne zamna geliceğini bilmiyorum.sizlere bol şanslar diliyorummm inş.bu ay hepimiz için güzel olur üzülmüyorum geldi diye yine herşeyde bi hayır vardır diyorum ama bukadrmı çabuk?neyse siz keyfine bakın öptüm hepinizi
evt canım göründüm tedavi görüyorum zaten dr.kontrolü altındayım ama yinede psikolojik mi oluyo bilmiyorum bu yüzden hiç düşünme daha iyi artık pek uğramayı düşünmüyorum canım bu forma zaten çünkü çok kafaya takıyorum buyüzdende yine arasıra gelir bakarım sizlere