hani yoncayla konuştunuz ya aktardan buzdolabından alınması gerek falan dedi ya ondan teredütte kaldım o yüzden aktara gitmeyi düşünüyodum ama bir türlü gidemedim dediğin gibi marketlere mi baksam acaba
canım benim geçen dediğim gibi ben aktardan aldım ama marketlerde de var.ama önemli olan markette de arı sütü ve poleni buzdolabında saklanmış olarak alman.ben burda marketlerde buzdolabında saklanmış görmediğim için aktardan aldım canım.
canım benim geçen dediğim gibi ben aktardan aldım ama marketlerde de var.ama önemli olan markette de arı sütü ve poleni buzdolabında saklanmış olarak alman.ben burda marketlerde buzdolabında saklanmış görmediğim için aktardan aldım canım.
hayırlısı bakalım bu ay ne olacak benim annemde kayınvalidemde 3. ayda hamile kalmış belki bende bu ay kalırım:esra: inşallah... sen ne yaptın nasıl gidiyor
hayırlısı bakalım bu ay ne olacak benim annemde kayınvalidemde 3. ayda hamile kalmış belki bende bu ay kalırım:esra: inşallah... sen ne yaptın nasıl gidiyor
hayırlısı inşallah canım hepimiz için temizlik işlerimide dün hallettim ağır işleri yumurtlama döneminde hep dinlenicem hatta yumurtlama döneminden sonraki hafta daha önemli tutunabilmesi için çok heyecanlıyım ya
kızlar ben bugün bal arı sütü ve polen aldım hepsını ayrı ayrı aldım eve gelınce karıstırdım sabah ve aksamları 1 tatlı kasıgı yıyıcem çok seye faydası var anlatmam bence sızlerde alın
canım benim ohh yede yarasın kan olsun can olsun bebiş olsun sana
yalnız hani sana demiştim ya geçen internette yazıyor diye hani şok etkisi yaratmak için gr miktarını arttırın diye.bende yumurtlama döneminde 3e çıkarıcam demiştim.doktora gittim dün sordum,arı sütü,bal ,polenin çok faydalı oldugunu iyiki kullandığımı söyledi ama ne olursa olsun günde 2 tatlı kaşığının yeterli olduğunu 3.ölçüye gerek olmadığını söyledi.her şeyin bir kararı var dedi bir taraftan iyi olayım derken bir taraftan protein depolarını aşırı yükseltip başka rahatsızlığa sebeb olabilirsin dedi.velhasıl canım yumurtlama dönemide dahil günde 2 tatlı kaşığı yeterliymiş.aç yada tok olmak farketmez dedi.bilgin olsun tatlım
hayırlısı inşallah canım hepimiz için temizlik işlerimide dün hallettim ağır işleri yumurtlama döneminde hep dinlenicem hatta yumurtlama döneminden sonraki hafta daha önemli tutunabilmesi için çok heyecanlıyım ya
ay aynen kız bende bitirdim ağır işleri. şimdi bu hafta kendime bakayım kız birazda.şaç baş dağıldı.yarın bir kuaföre gideyim.kaştı bıyıktı derken,kocalara güzel görünmek lazım dimi ama
ay aynen kız bende bitirdim ağır işleri. şimdi bu hafta kendime bakayım kız birazda.şaç baş dağıldı.yarın bir kuaföre gideyim.kaştı bıyıktı derken,kocalara güzel görünmek lazım dimi ama