Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Offf benim bebeis yerlesmeden gitti o zaman 🙁 Butun Washingtonu karis karis gezdim yaaaahuuu 😕 Ben kipirdamadan duramam kiiiii 🙁

Canim benim tesekkur edrim insallah oyle olur...Ama yumurtlamada ne kadar calismis olsak da yukarda yazdigim gibi biz paso gezdik burada.Yarin kismetse eve donecegiz ama is isten gecmis olur.bebisin olcagi varsa da o kadar gezmeye zor gibi 😕 Ama ne bileyiiimm ye millet ne isler yapiyooo yine de hamile kaliyooo 🙁

Isin komigi ne biliyor musun bizimki yalvardi bana gel bebis yapalim diye 🙂 Soylediginiz gibi nazlaniyor muydu neeee 🙂

canım benim,burdaki arkadaşlarda senden dolayı temkinli olucaz artık.bilmediklerimizi öğrenmek yada yaşamadıklarımızı,yaşayanlardan öğrenmek iyi oluyor ama tabi yaşayana acı tecrübeler bırakarak.olsun kız hayatında böyle bir dönem yaşaman gerekiyormuş yaşadın geçti.hayırlısı ile önümüze bakcaz artık.

canım ne diyosun gerçekten kendimin gibi çok sevindim.
yalnız anlamadığım zaten sen yumurtlama döneminde eşin ikna olmadığı için korunuyordunuz bildiğim kadarıyla,ama sonra sen ikna ettin ve yumurtlama zamanı geçti.e şimdi o zamanı korunarak geçirmiş olmadınız mı?
bu arada rüyan hayırlara çıksın,anam burdaki herkeste ne güzel rüyalar görüyor .meleğiz ya ondan heralde🙂canım rüyada canlı bişey yetiştirmek yani bitki çiçek vs.çok iyidir.murat anlamına da gelir,sevineceğin bir şey olacak anlamına da gelir ama daha çok sanki bebişmiş gibi geldi bana.

kızlar artık aklım fikrim burası olduğundan ,buraya çok kafa yoruyorum ondanmıdır,yoksa anlamı olduğu içinmidir bir rüya gördüm hayırlara çıksın🙂önce kim oduğunu seçemiyorum ama burdaki hamilelerden biri benim telefonu mu bulmuş benimle konuşuyor.şaşırıyorum bende bana diyorki;ikizlerim geliyor,ikiz olacaklarmış yani diyor.seviniyorum hayırlı olsun diyorum.ama önce kim olduğunu seçemedim.uyanmaya yakın sanırım sergül melekti dedim🙂sanırsam o 3.yü beklerken 4.de yolda mı ne
bu arada sergülün koca saç baş yolacak sanırım:meri:

ebrucum ya çok çok geçmiş olsun canım bende dıyorumkı bu kız nerlerya ya canım çok üzüldüm ama allahın takdıı canım bundab sonra iiii bir hamilelik geçirirsın insallah meleyını kavusursun canım tekrar çok çok geçmiş olsun.