Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar uzun bekleyiş yarın sona eriyor dr gidicem döndüğümde çalışmalara başlamış olcaz inşallah.ve yumurtlama zamanına ve ilişkiden sonra bebeğin yerleşme ihtimalini düşünerek önümüzdeki haftalara ağır iş bırakıpta bebeğin yerleşmesini engellemeyeceğim.o yüzden bugün harıl harıl temizlik var banyo temizlicem.anam bende hemen bitmiyor temizlik 4 saat aklar paklarım artık.🙂önümüzdeki haftada habire istirahat rahat rahat yerleşsin bebişim🙂

Offf benim bebeis yerlesmeden gitti o zaman 🙁 Butun Washingtonu karis karis gezdim yaaaahuuu 😕 Ben kipirdamadan duramam kiiiii 🙁

smart girl geçen gece yoncax la okadar dil dökmüştük sana o geceki sohbetin boşa gitmediğine eşini ikna ettiğine sevindim.İnan bana bu güzel duyguyu daha önce tatsaydım diyeceğinizi ümid ediyorum gönlünce olsun.

Canim benim tesekkur edrim insallah oyle olur...Ama yumurtlamada ne kadar calismis olsak da yukarda yazdigim gibi biz paso gezdik burada.Yarin kismetse eve donecegiz ama is isten gecmis olur.bebisin olcagi varsa da o kadar gezmeye zor gibi 😕 Ama ne bileyiiimm ye millet ne isler yapiyooo yine de hamile kaliyooo 🙁

Isin komigi ne biliyor musun bizimki yalvardi bana gel bebis yapalim diye 🙂 Soylediginiz gibi nazlaniyor muydu neeee 🙂

Yoncacığım evet belki dediğin konununda etkisi vardır(ev taşıma) ama anladığım kadarıyla vede dr.bana söylediği kadarıyla tamamıyla şansızlık,yani 100 gebelikte 25de görülebilen bir durummuş,maalesef🙁ama benim hareketleriminde yerleşme yerini etkileyebileceği inancındayım bende nedense😕
canım benim,burdaki arkadaşlarda senden dolayı temkinli olucaz artık.bilmediklerimizi öğrenmek yada yaşamadıklarımızı,yaşayanlardan öğrenmek iyi oluyor ama tabi yaşayana acı tecrübeler bırakarak.olsun kız hayatında böyle bir dönem yaşaman gerekiyormuş yaşadın geçti.hayırlısı ile önümüze bakcaz artık.:pasi:

Canim benim!dedim zaten Yoncax gorurse kesin benim adima da sevinir diye 🙂 Simdi beklemedeyim bilmiyorum...Yumurtlama donemi bitti artik.Olacaksa olur diyorum kendimi dinlemiyorum da;ama o bahsedilen belirtilerden bende simdilik olmadigini biliyorum.Bunu olumsuza yorumlayayim mi yoksa hevesle bekleyeyim mi bilmiyorum tabi.🙁
Aaa!Bi de gecen gece bir ruya gordum anlamini diyadin.net ten baktim.Ben onlarin yorumunu begeniyorum hep.Ruyamda hayatta hic yapmadigim biseydir ama cicek yetistiriyordum.Cicek su sadece yaprakli olanlardandi.Detayini bilmiyorum tabi ama genel anlamda hamilelige yorumlamislar.... Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu yazsin insallah...

Bu arada hotelin bilgisayarinda turkce karakter yok o yuzden biraz tuhaf oldu yazdiklarim ama eve donunce telafi ederim 😉
canım ne diyosun gerçekten kendimin gibi çok sevindim.:deli:yalnız anlamadığım zaten sen yumurtlama döneminde eşin ikna olmadığı için korunuyordunuz bildiğim kadarıyla,ama sonra sen ikna ettin ve yumurtlama zamanı geçti.e şimdi o zamanı korunarak geçirmiş olmadınız mı?
bu arada rüyan hayırlara çıksın,anam burdaki herkeste ne güzel rüyalar görüyor .meleğiz ya ondan heralde🙂canım rüyada canlı bişey yetiştirmek yani bitki çiçek vs.çok iyidir.murat anlamına da gelir,sevineceğin bir şey olacak anlamına da gelir ama daha çok sanki bebişmiş gibi geldi bana.:deli:

kızlar artık aklım fikrim burası olduğundan ,buraya çok kafa yoruyorum ondanmıdır,yoksa anlamı olduğu içinmidir bir rüya gördüm hayırlara çıksın🙂önce kim oduğunu seçemiyorum ama burdaki hamilelerden biri benim telefonu mu bulmuş benimle konuşuyor.şaşırıyorum bende bana diyorki;ikizlerim geliyor,ikiz olacaklarmış yani diyor.seviniyorum hayırlı olsun diyorum.ama önce kim olduğunu seçemedim.uyanmaya yakın sanırım sergül melekti dedim🙂sanırsam o 3.yü beklerken 4.de yolda mı ne:bebiss::baby:bu arada sergülün koca saç baş yolacak sanırım:meri:

Yoncacığım evet belki dediğin konununda etkisi vardır(ev taşıma) ama anladığım kadarıyla vede dr.bana söylediği kadarıyla tamamıyla şansızlık,yani 100 gebelikte 25de görülebilen bir durummuş,maalesef🙁ama benim hareketleriminde yerleşme yerini etkileyebileceği inancındayım bende nedense😕

ebrucum ya çok çok geçmiş olsun canım bende dıyorumkı bu kız nerlerya ya canım çok üzüldüm ama allahın takdıı canım bundab sonra iiii bir hamilelik geçirirsın insallah meleyını kavusursun canım tekrar çok çok geçmiş olsun.

Geri