Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hoşgeldin,üye değilken senin yazdıklarınıda takip ediyordum.sonra üye olunca sen pek girmez oldun.hayırlısı olsun,eninde sonunda Allahın izniyle bebişlerimize kavuşucaz

ewt ya edenlerdende allah razı olsun ne güzel yaa bende ediyorumm allahım taddırmadan canımızı alma diye...ben sevdim sizleri
Yeni gençlik hoşgeldiniz,oh oh tam yerindesiniz o zaman😀
hoşbulduk şekerimm sende hoşgeldin
bayadır üyeyimde pek takılamadım ne zamandır bugün bi giriyim dedimmm
ohhbee sevdim sizi iyiki girmişim

canım hoşgeldin,üye değilken senin yazdıklarınıda takip ediyordum.sonra üye olunca sen pek girmez oldun.hayırlısı olsun,eninde sonunda Allahın izniyle bebişlerimize kavuşucaz
Ah ah sorma yoncam başıma gelenleri pişmiş tavuğunkine bile gelmemiştir eminim çünki pişmiş durumdan haberdar değil😀 Evet bir dönem çok sık giriyordum ama sonra bebeğimi kaybettim 4 haftalıkken dış gebelik teşhisiyel ameliyat oldum ve o dinlenme sürecinde pek giremedim ama merak etmeyin yien sahnlerde yerimi aldım

kızlar biliyorum geldim ve yine gidiyorum kahretsin sizi yine kendimdem mahrum bırakıcam ama bu defa kısa süreliğine merak etmeyin bi koşu denize gidip gelicem aşama burdayım elma kurtlarım hadi öpüldünüz datlular😀

çok üzüldüm...ben yeni üyeyim🙂geçen yıl bende düşük yaşadım.allah sabır versin.umutlarımızı yeşertiyor bu site.umarım yeni hamileleikler yaşarız hep beraber kızlar