kızlar ben geldim.bi banyo temizliyeyim dedim,ölüyodum nerdeyse.biraz çamaşır suyuna fazla sempatim vardır.yanlışlıkla çamaşırsuyuyla tuz ruhunu karıştırınca tuhaf bir ses ve yakıcı bir koku çıktı.bebiş sahibi olamadan mefta oluyodum:flybye:
benim adetime 10 12 gün var.pskolojik herhalde kilo aldım öğüslerimde şişti.acaba adet belirtisimi yoksa hamilemiyim.şunu hemen öğrenecek birşey yokmudur acaba🙂bir hamile olsam birkaçtane üst üste test yapacağım,sırf o beklediğim çizgileri görmk için🙂
kızlar ben geldim.bi banyo temizliyeyim dedim,ölüyodum nerdeyse.biraz çamaşır suyuna fazla sempatim vardır.yanlışlıkla çamaşırsuyuyla tuz ruhunu karıştırınca tuhaf bir ses ve yakıcı bir koku çıktı.bebiş sahibi olamadan mefta oluyodum:flybye:
Bu ne kızlar yaa oku oku bitmiyor bir kaç gün nete giremiyoruz sizde maaşallah roman yazıyorsunuz😀 anam kaç saatir burdayım biliyormusunuz sırf yazılanları takip edicem diye kızcağaza slm bile veremedim(SERGÜL) neyse ben geldimm😀
kızlar burda hiç birşeyi dert etmeyin sakın.şimdiye kadar olmadıysa onları unutun.şimdiden sonra olacak demek.hem bide burası uğurlu geliyor.herkes birbirine dua ediyor.e sizde katılınca dua eden sayısı fazlalaşıyor