Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

söz bugunden sonra kendimi toparlayacağım bu zamana kadar göğüs germisişim bundan sonrada göğsümü gereceğim 😀 saol canım arkadaşım benim allahım sana gönlünde ne varsa versin... elimden geleceğini yapacağım 😀:fırtına:

Reyhancım, tatlım çok geçmiş olsun sen böyle anlattıkça içim parçalandı ama pesetmek yok.Ümitsizlik yok.Mücadele var, ümit var,sevgi var ve SABIR var...Artık üzülmek yok lütfen canım çok dua et ve tevekkül et ben de çok dua ediyorum hepimize.Senin için de özellikle isminle çok dua edeceğim Yeter ki sen ii ol ve umutlu oL...Lütfen GüzeLim🙂

saol sergülcüm yanımda olup destek verdiğin için tabikide öyle ama 6. yıldan ziyade bende tüp bebek denedim aşılama denedim ama tutmadı.. yani her ay bana hüsran yaşatıyor.. oyuzden boşluğa düşüyorum ama söz sizin desteğinizle ayakta duracağım yola devam edeceğim..

tşkler iyi niyetin için.. canım benimm allah razı olsun canım allahım seninde ne diliyorsan onu versin.. sanırım mücadeleye devam durmak yok.. hayırlısı haktan ne diyebilirm..
ama her ay bana üzüntü biraz daha içime kapanık oluyorum.. 🙁

Evet Reyhancım bak ne güzel sende yazmışsın.Hayırlısı Haktan...Hepimiz aynı amaç için çalışıyoruz.Ama bazılarımız bu amaca kolay ulaşıyor bazılarımız ise zor.Ama zor diye pes etmek de yok çünkü biz üzerine gitmezsek o bize hiç gelmez.Her zaman en iyiyi ve en güzeli düşün.Rabbim senin için en hayırlısını versin ve inş. bu en hayırlı şey de senin meleğin olur🙂🙂🙂🙂🙂

kızlarr yardım edinnnn acilll yaa biraz önce wc ye gitiim ve acyip derecede bi akıntı geldi üstelik kahverengi bi et parçasıda geldi akıntı bembeyaz ve çok kaygan ve yoğun kıvamda yani öyle su gibi falan değil yaa ben çok korktum okahverengi parçadan çok küçüktü ama ne biliiim ya hiç böle bişi yaşıyan varmı lütfen hamen paylaşın arkadaşlar doktora gitmelimiyim

güzelim akıntı falan neysede bu et parçası benim aklımı karıştırdı sen bi doktora git güzelim

vala nurcum bana oluyor ama çok buyuk deyıl az az bıde üsütünce geyıyor bazen bende korktum doktora gıttım iltihap var az bısey dedı ilaç vardı ama kullanamadım canım istersen sende gıt doktora için rahatlasın canım