umutsuz_reyhan
Hamiş Melek
işte bu umudum kalmadı sözünü kullanma hayata umutla bak canım ne olur üzülme yıpratma kendini biliyorum zor günler geçiriyosun hiç te kolay değil bize tesselli vermek kolay yaşayan bilir ama inan üzülmekle ağlamakla hıçkırıklara boğulmakla eline bişey geçmez kendine yaparsın kendini topla hayata güzel bak umutla heyecanla bak kalbini beynini ferah tut sinirden stresten uzak dur inan bana herşeyin başı stres canım etrafımda bi çok örneğini gördüm yıllar sonra tedaviyle yavrularına kavuşanlar ve sonra rahatlıyolar ve ikincisine kendiliğinden tedavisiz hamile kalıyolar neden kafaları rahat düşünmüyolar bu düşünceden uzaklar tekrar diyorum lütfen kendini topla başka şeylerle meşgul ol her şeyde vardır bi hayır allah büyük hayatım elbet birgün yavruna kavuşacaksın relaks ol hayatım dualarımdasın
söz bugunden sonra kendimi toparlayacağım bu zamana kadar göğüs germisişim bundan sonrada göğsümü gereceğim 😀 saol canım arkadaşım benim allahım sana gönlünde ne varsa versin... elimden geleceğini yapacağım 😀:fırtına: