allah razı olsun duygucum sen iyisin canım benim.. iyi dileklerin için tşkler ama inan artık umudum kalmadı.. bugun kendimi biraz sizinle toparladım saolun allahım szilerinde gözlünüzdeki olanı versin.. napıyım allah büyük bi kapı acıcaktır rabbim hepimize.. ama artık hıçkırıklarım sesimi boğuyor.. 🙁 sizin elinizi uzatmanız bana tek bi çift bişey demeniz bile yetiyo.. benimde dularım seninle canım benim...
işte bu umudum kalmadı sözünü kullanma hayata umutla bak canım ne olur üzülme yıpratma kendini biliyorum zor günler geçiriyosun hiç te kolay değil bize tesselli vermek kolay yaşayan bilir ama inan üzülmekle ağlamakla hıçkırıklara boğulmakla eline bişey geçmez kendine yaparsın kendini topla hayata güzel bak umutla heyecanla bak kalbini beynini ferah tut sinirden stresten uzak dur inan bana herşeyin başı stres canım etrafımda bi çok örneğini gördüm yıllar sonra tedaviyle yavrularına kavuşanlar ve sonra rahatlıyolar ve ikincisine kendiliğinden tedavisiz hamile kalıyolar neden kafaları rahat düşünmüyolar bu düşünceden uzaklar tekrar diyorum lütfen kendini topla başka şeylerle meşgul ol her şeyde vardır bi hayır allah büyük hayatım elbet birgün yavruna kavuşacaksın relaks ol hayatım dualarımdasın
ya kızlar sıze rüya mı yazsam yorumlarmısınız bı arkadasımla oturmus konusuyoruz bana dıyorkı bu yüzügü al takdedı canım çok yakıştısana dedı bıtanedaha var bunuda satacam dedı bende bana sat sana dedım yüzügün üstünde arapca allah yazıyordu bu ne anlama gelıyor kızlar ya merak ettım bana cevap yazın kız ne olurya
özgecimmmm tebrik ederim darısı bizlerin başına...kaçıncı ayında hamile kaldın ve hergünmü gün aşırı çalışmalarlamı örümcek kadın modundamı ay ne olur bilgilerini paylaş bizimle..
merhba cnm ...ben 2. ayımda hamile kaldım..öle özel bişi de yapmadım oldu işte 😀 sadece malum günleri takib attim o kadar..darısı tüm isteyenlerin bşınaaa....
Reyhancım güzel arkadaşım ne olur üzülme artık Rabbim tez zamanda eşinlesanada hayırlı bir evlat nasip etsin.Arkadaşlar çok güzel duygularını belirtmişler uzun uzun yazmama gerek yok ama şu iki örneği vermeden bende yapamıycam görümcemin aynı senin gibi uzun zaman çocuğu olmadı benimkileri severken ben hep içimden duva ediyordum ALLAHIM ne olur onada ver şimdi sana versin inşallah çok tatlı bir kızı oldu çok şükür onunda baskısı isteyenleri çoktu. Sonra yukardaki komşum tüp bebek yapıldı tuttu ve hemen düştü arada ayı geçmeden kendiliğinden hamile kaldı üç çocuğu var şimdi.güya uzatmayacaktım Israrla edilen duvalara icabet vardır diyebilirim sende ve bizde duvaya devam Güzel ALLAHIM senide güldürsün isteyen tüm arkadaşlarımıda inşallah amin.......
merhba cnm ...ben 2. ayımda hamile kaldım..öle özel bişi de yapmadım oldu işte 😀 sadece malum günleri takib attim o kadar..darısı tüm isteyenlerin bşınaaa....
canım bıze yardımcı olsana azcık o malum günlerde her günmü çalışma oldu yoksa gün asırımı ve çalısmadan sonra yattınmı hiç yada yattıysan ne kadar süre yattın tatlımya