Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hayirlisi olsun Chatlakcigim, üzülme, ama Doktoruda ihmal etme tamam mi 🙂

regl oldum ben yaaaaa:cry_smile::cry_smile::cry_smile:
offf offff:18::18::18:

Hayırlısı olsun canım, hiç üzülme.. İnşallah en kısa sürede gönlünden geçen olur. Bu arada iyi bir doktor da düşünmeyi ihmal etme, sadece gebelik için değil, kontroller çok önemli. Sevgilerimle canımcım benim.. :kiss:

Hayirlisi olsun Chatlakcigim, üzülme, ama Doktoruda ihmal etme tamam mi 🙂

Hayırlısı olsun canım, hiç üzülme.. İnşallah en kısa sürede gönlünden geçen olur. Bu arada iyi bir doktor da düşünmeyi ihmal etme, sadece gebelik için değil, kontroller çok önemli. Sevgilerimle canımcım benim.. :kiss:

çokkkkkkkkk teşekkür ederim canlarım benim üsülmemek elde diil ama hayırlısı böle demekki yapcak bişi yok...
allah herkesin gönlüne göre versin🙂

Chatlak hayırlısı olsun canım benimm üzme kendini
umudunu hiç yitirmeee bugün olmadı yarınn
yarın olmadı öbürgünn
ayrıcaa nemesisi dinle derim benn
:kiss:

NeMeSiS´isimli üyeden Alıntı

MERHABA,

CANLARIMMM, hayırlı ramazanlar..

arkadaşlar o kadar yoğun günler yaşıyorum ki... yazılanlara şöyle bi bakabiliyorum sadece...🙁

sema ablacım, ne zor şeyler yaşamışsın, .. Allah yardımcın olsun.. duruşun , tevekkülün bize örnek oldu...

chatlakcım, ne olur üzme canını Allah hayırlısını versin...dualarımız hep müşterek, inş. en kısa zamanda bebişlerimiz olur..

Bilgecim sen Nemesis mi oldun?... seni aradım bulamadım...hepinizi çok özledim..

iş yerinde öyle bir çalışıyoruz ki eve zor ıyorum kendimi... bana dua edin arkadaşlar bu tempoda bebişim olur mu bilmiyorum...

hepinizi çokkk ama çokk seviyorum...

Chatlak hayırlısı olsun canım benimm üzme kendini
umudunu hiç yitirmeee bugün olmadı yarınn
yarın olmadı öbürgünn ayrıcaa nemesisi dinle derim benn
:kiss:

MERHABA,

CANLARIMMM, hayırlı ramazanlar..

arkadaşlar o kadar yoğun günler yaşıyorum ki... yazılanlara şöyle bi bakabiliyorum sadece...🙁

sema ablacım, ne zor şeyler yaşamışsın, .. Allah yardımcın olsun.. duruşun , tevekkülün bize örnek oldu...

chatlakcım, ne olur üzme canını Allah hayırlısını versin...dualarımız hep müşterek, inş. en kısa zamanda bebişlerimiz olur..

Bilgecim sen Nemesis mi oldun?... seni aradım bulamadım...hepinizi çok özledim..

iş yerinde öyle bir çalışıyoruz ki eve zor ıyorum kendimi... bana dua edin arkadaşlar bu tempoda bebişim olur mu bilmiyorum...

hepinizi çokkk ama çokk seviyorum...

sizlerede çokk teşekkür ederim tavsiyelerinizi (dr) dinlicem ama ne zaman bakalım 😀
tırsıyorum birasss neysem ramazan geçsin (buda yeni bi sebep benim için 😀 )
bakarım artık ozaman...
güldünyamcım bebişler hiç umulmadık anlarda gelirmiş bakarsın aniden bi sürpriz yapar canım sana ne dersin:minik:

buarada herkese günaydınlarrrrrr..........
çokkkk güsel bebiş haberleriyle dolu bir gün olur inşallah bugün....
öptüm sizi fıstıklarım biras iş yapmam lasım patron kovcak yoksa valla...... 😀:minik::minik::minik:

Geri