Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

eN GüNCeL LİSTE BuRDa GeL vatanDaŞ GeEeELL...

Gülgüzeli.................22 Temmuz(haber var mı?)
Güler.......................6 Ağustos (haber var mı?)

Babyboy..................14 Ağustos(haber var mı?)
Patricia....................17 Ağustos(haber var mı?)
CHATLAK.................29 AĞUSTOS
oknlyl.....................5 Eylül
Eros........................6 Eylül
Mery..................... 11 Eylül

Güldünyam.............12 Eylül
zuzus.......................15 Eylül
KızıL Ötesi...............16 Eylül
Blackrain................24 Eylül
selda.....................(tarih belli değil)
fnd72.....................(tarih belli değil)

logicaldream...........ağustosun ilk ve tek ve ennnn şekerrr hamişiiiiii

buarada arkadaşlar zuzus da aramıza yeni katıldı.oda istiyomuş şeker bi bebiş konuda da aktif olucak bundan sora...

Bana bu cevapları yazarak inanın beni mahçup ediyorsunuz...

Yapmayın kızlarrr utandımm

O sizin kendi güzelliğiniz kendi samimiyetiniz Benim yapmaya çalıştığım daha doğrusu yazmak istediğim

yaşadığınız sıkıntılarla boğuşmak yerine ağlayıp üzülmek yerine beterin beteri var

diyip emin adımlarla ilerlemeniz geç olsun güç olmasın.

Felsefesi ile yola çıkarak her şeyin üstesinden gelicem demeniz önce kendinizi buna inandırmanız.

Negatif düşünmek sizlere hiç bir zaman artı olarak dönmez geride kalan yazıların birinde bilge gökçen yazmıştı babasının kızına söylediği söz çok hoş ve doğru bir sözdü o lafı kulak ardı etmeyin.Derim size ben 🙂Sizlere buraya uğradığım sürece kısa kısa anekdotlar yazıcam belki birileriniz benim yaşadıklarımdan bir nebze kendi payına bişiler alır...Benim yaptığım hataları yapmaz...

Sizz istediniz napıyımmm

24 yaşındaydım şimdi keşke o günlere dönebilsem ama nerdeeeee

mutfakta yemek yapmaya çalışıyorum ama sulu göz semaa ağlayarak yapıyorum.Yemeği ocağa koydum bir (kötü ama napıyım seviyorum mereti oda benii seviyomu bimiyorum muamma😀 ) sigara yaktım salona geçtim....Gözüm halıya takıldı hıçkırarak ağlıyorum (ahh aptal semaa) başladım söylenerek ağlamaya neden benim halımda emekleyen bebek yok neden bu koltuk boş neden orda bebek puseti yok nasıl ağlıyorum anlatamam size allahın işi iştee tam ben kendimi kaptırmış ağlıyıp söylenirken inanın telefon çaldı arayan eşim sesimi düzeltmeye çalışsamda anladı giyin hemen çık evden yanıma gel dedi işyerine çağırıyor ben yok dedikçe ısrar etti insan oğlu arsız kalktım giyindim makyaj bile yaptım heyy allahım şimdi düşünüyorumdaa neysee

gittim eşimin yanına ( bu arada ee yemek diyebilirsiniz kapadım altını unutmadım )

eşim beni o halde görünce başladı aptalsın sen kendini üzdüğüne değermi oluruna bırak sana kaç kez daha söyliycem demeye ( hani haksızda değilmiş ) kavga etmeye yer arıyorum içim dolmuş zaten birde eşimin bu rahatlığı beni çileden çıkarmaya yetiyor birde gençlik var şimdiki aklım olsaaaaa almış kocan seni yemeğe götürmüş gece yarılarına kadar gezdirmiş almışsın havanı değiş bee kzım semaa yoook nerdee günümü gecemi rezil edicem yaa hiç bişi bana zevk vermiyor yediğim yemeği benmi yedim yoksa yemekmi beni yedi bilmiyorum( haa bu arada bu yazı anektodu geçti dimi😀)

sadede geliyim bunları yazmamdaki sebep 10 yıl sonra duydugunuz pişmanlık şuan o kadar pişmanımki evliliğimin en güzel yıllarını hebaa etmişim gençliğim geçmiş yaşım olmuş 40+1 şimdi yemeğe dışarı gidelim desem eşim yorgunum halim yok diyor

inanın sonradan seviniyorumm aman iyiki gitmemişiz ev rahat diyorum.Bunların sebebi beyin yorgunluğu yaşımız ömrümüz kendini tamamlama evresi içinde

toparlıyım dimiiii 🙂

kızlarrrrr allah büyük diycem amenna bunun hepimiz bilincindeyiz zaten

lütfenn gününüzü gecenizi en önemlisi gençliğinizi yaşayınn kiminiz 1 yıllık kiminiz 2 yıllık evlisiniz inanın şimdiki aklım olsa bebek için tedavimi olur ama günümüde yaşardım çünki bu günler bir daha ele geçmiyor yıllar sonra sema doğru söylemiş diyceksiniz.Bana büyüklerim hep derdi keşkee ama keşke dinleseymişim.....

Evinin bir bölümü cennet bir bölümü cehennemdir.Burda sana düşen görev cenneti yaşayabilmek etrafına yaşatabilmektir.Aman siz çok biliyorsunuz derdim içimden bildiğimi okumaktan geri kalmazdım.

Aptalmışım iştee hemde aptalın önde giden bayraklısından

Bugün cuma hepinize hayırlı cumalar diliyorum.Hepinizden hayırlı güzel haberler almayı tüm çocuk isteyenlerin ( BEN HARİÇÇ) gönlündeki muradı rabbimin tez zamanda vermesini diliyorum.

Hepinizi öpüyorum başınızı şişirdimm bunuda biliyorummmm

Moderatör tarafında düzenlendi:

semazenım bebeğim zaten sen bebeksin be canım Allah düşünmüştür bişey herşeyin hayırlısı denir ya bitanem o türden işte...bende senınkıne benzer sorunlar yasadım ama gecte olsa tedavılerle ki kızımı doğum yaparken ölümden döndüm .hayırlısı böyle imiş bitanem sen zaten kendisiyle barışık bilinçli bir insansın.bu arada melekler sizi korusun lafımı8 güzel algılamışsın brawo sana çok mutlu oldum..ben bu cümleyi çocuklarıma uyurken söylerdim hep ...canımsın...melekler sizlerle olsun arkadaşlar sevglyle kalın

.

Yeme beniii

Kızlarr içten yorumlarınız için teşekkürler
iyiki varsınız ve iyiki sizlerle beraberim....🙂🙂

Bir iki gündür giremiyordum bu yazıyı yeni gördüm Semacım, çok duygulandım, çok şeyler düşündürdü bana, bir anda durdum öylece sayfaya bakarken...

Ne kadar güçlü, ne kadar pozitif bir kadınsın. Ve ne kadar haklısın söylediklerinde...

Allah sağlık, sıhhat, mutluluk versin, herşeyde bir hayır, herşeyde bizim bilemediğimiz bir hikmet vardır gerçekten.

Bu anlattıkların için teşekkür ederim yürekten arkadaşım.

Aramızda olman, bizimle olman çok güzel. 🙂 Ne kadar ince bir insan olduğunu ilk geldiğinde anlamıştım zaten 🙂

Tekrar hoşgeldin...

Ablacım aramıza hoş geldin yazını yeni okudum canım benimm yaşadıklarını va yaşadıklarının karşısında duruşuna hayran kaldımm gıpta ettimmm.
Hayat insana her ne yaşta olursan ol yaşamayı öğretiyor. (Bazen dersler çok ağır olsada) ben şöyle düşünüyorum her kapanan kapı çok daha güzel yeni bir kapının açılacağının habercisidir.

Bizler için öyle güzel bir örneksinki iyi geldin aramıza.

sevgi ile kal
güzel melek

Nemesis Canım inan bana o senin inceliğin ve yardımseverliğinden
sizlerde böyle bir intiiba bıraktıysam ne mutlu bana 🙂
daha öncede yazdığım gibi heyecanlarınız üzüntüleriniz bekleyişleriniz bana yıllar önce yaşadıklarımı anımsattı..Dilerim hiç biriniz hüsrana üzüntüye uğramadan en en kısa zamanda
mutluluğun en büyüğünü yaşar ve bizlerede burda o sevinci yaşatırsınız.Her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır.....Derdi kayınvalidem 🙂

tekrar hoşbuldum 🙂
bende seni vee sizleri tanıdığım için gerçekten mutluyum 🙂
sevgi ile kalın..

sema ablacım hoşgeldin.yazını okuyunca seni böyle mıncırasım geldi çok hoş bi ablasın sen yaa.