Bana bu cevapları yazarak inanın beni mahçup ediyorsunuz...
Yapmayın kızlarrr utandımm
O sizin kendi güzelliğiniz kendi samimiyetiniz Benim yapmaya çalıştığım daha doğrusu yazmak istediğim
yaşadığınız sıkıntılarla boğuşmak yerine ağlayıp üzülmek yerine beterin beteri var
diyip emin adımlarla ilerlemeniz geç olsun güç olmasın.
Felsefesi ile yola çıkarak her şeyin üstesinden gelicem demeniz önce kendinizi buna inandırmanız.
Negatif düşünmek sizlere hiç bir zaman artı olarak dönmez geride kalan yazıların birinde bilge gökçen yazmıştı babasının kızına söylediği söz çok hoş ve doğru bir sözdü o lafı kulak ardı etmeyin.Derim size ben
🙂Sizlere buraya uğradığım sürece kısa kısa anekdotlar yazıcam belki birileriniz benim yaşadıklarımdan bir nebze kendi payına bişiler alır...Benim yaptığım hataları yapmaz...
Sizz istediniz napıyımmm
24 yaşındaydım şimdi keşke o günlere dönebilsem ama nerdeeeee
mutfakta yemek yapmaya çalışıyorum ama sulu göz semaa ağlayarak yapıyorum.Yemeği ocağa koydum bir (kötü ama napıyım seviyorum mereti oda benii seviyomu bimiyorum muamma
😀 ) sigara yaktım salona geçtim....Gözüm halıya takıldı hıçkırarak ağlıyorum (ahh aptal semaa) başladım söylenerek ağlamaya neden benim halımda emekleyen bebek yok neden bu koltuk boş neden orda bebek puseti yok nasıl ağlıyorum anlatamam size allahın işi iştee tam ben kendimi kaptırmış ağlıyıp söylenirken inanın telefon çaldı arayan eşim sesimi düzeltmeye çalışsamda anladı giyin hemen çık evden yanıma gel dedi işyerine çağırıyor ben yok dedikçe ısrar etti insan oğlu arsız kalktım giyindim makyaj bile yaptım heyy allahım şimdi düşünüyorumdaa neysee
gittim eşimin yanına ( bu arada ee yemek diyebilirsiniz kapadım altını unutmadım )
eşim beni o halde görünce başladı aptalsın sen kendini üzdüğüne değermi oluruna bırak sana kaç kez daha söyliycem demeye ( hani haksızda değilmiş ) kavga etmeye yer arıyorum içim dolmuş zaten birde eşimin bu rahatlığı beni çileden çıkarmaya yetiyor birde gençlik var şimdiki aklım olsaaaaa almış kocan seni yemeğe götürmüş gece yarılarına kadar gezdirmiş almışsın havanı değiş bee kzım semaa yoook nerdee günümü gecemi rezil edicem yaa hiç bişi bana zevk vermiyor yediğim yemeği benmi yedim yoksa yemekmi beni yedi bilmiyorum( haa bu arada bu yazı anektodu geçti dimi
😀)
sadede geliyim bunları yazmamdaki sebep 10 yıl sonra duydugunuz pişmanlık şuan o kadar pişmanımki evliliğimin en güzel yıllarını hebaa etmişim gençliğim geçmiş yaşım olmuş 40+1 şimdi yemeğe dışarı gidelim desem eşim yorgunum halim yok diyor
inanın sonradan seviniyorumm aman iyiki gitmemişiz ev rahat diyorum.Bunların sebebi beyin yorgunluğu yaşımız ömrümüz kendini tamamlama evresi içinde
toparlıyım dimiiii
🙂
kızlarrrrr allah büyük diycem amenna bunun hepimiz bilincindeyiz zaten
lütfenn gününüzü gecenizi en önemlisi gençliğinizi yaşayınn kiminiz 1 yıllık kiminiz 2 yıllık evlisiniz inanın şimdiki aklım olsa bebek için tedavimi olur ama günümüde yaşardım çünki bu günler bir daha ele geçmiyor yıllar sonra sema doğru söylemiş diyceksiniz.Bana büyüklerim hep derdi keşkee ama keşke dinleseymişim.....
Evinin bir bölümü cennet bir bölümü cehennemdir.Burda sana düşen görev cenneti yaşayabilmek etrafına yaşatabilmektir.Aman siz çok biliyorsunuz derdim içimden bildiğimi okumaktan geri kalmazdım.
Aptalmışım iştee hemde aptalın önde giden bayraklısından
Bugün cuma hepinize hayırlı cumalar diliyorum.Hepinizden hayırlı güzel haberler almayı tüm çocuk isteyenlerin ( BEN HARİÇÇ) gönlündeki muradı rabbimin tez zamanda vermesini diliyorum.
Hepinizi öpüyorum başınızı şişirdimm bunuda biliyorummmm