Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Öncelikle çok üzüldüm canım. Allah büyüktür, hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah en kısa sürede. Aramıza hoşgeldin ayrıca. Biz de seninle birlikte bekleriz merak etme 🙂

Herkese güzel bir gün diliyorum melekler 🙂 Hepinizi tek tek öpüyorum 🙂

Chatlakcım, Meryim, Gülerim, Babyboy, Logicaldream, Eros, Kızılım, fnd72...

🙂

merhabalar. sagol bilgecim bende herkese iyi bir gün diliyorum...
aha geldi öpücük🙂
bende doktora gitmistim pazartesi. bu haftasonu hamile kalabilirmisim dedi. öyle görmüs diyor ama bende iki haftadir sanci var sanki adet olacakmisim gibi, doktorun öyle demesine anlam veremedim. üstelik muane den sonra gebelik testi yapti. e madem ultrasyonla onu tespit etti neden gebelik testi yapti ki. kac gündür bunu düsünüyorum
arkadasim da diyor ki belki daha yenidir ondan tam belli olmamistir. ya korkudan ilacimi bile alamiyorum. napsam ki?
biraz da utaniyorum size bunu sordugum icin😛oster_oops: ama insan yinede tedirgin oluyor
bende hepinizi öpüyorum

Doktoruna açık açık danışsana canım, içimde sıkıntı oldu, bunun sebebini açıklar mısınız diye, çünkü ne düşündüğünü, ne gördüğünü en iyi yine o bilir. Eğer çok rahatsız olduysan, başka bir doktor imkanın varsa bir de ona görünsen nasıl olur? İçinde şüphe kalmaz böylece. Neden hem ultrasonla ovülasyon tespiti yapıp hem de gebelik testi istedi onu anlayamadım ben de. En güzeli açıkca danış sen de rahat et Gülerim ya. Bize de haber ver ben de merak ettim.

doktora danismam biraz zor, bugünden itibaren izinli 2 hafta. baska doktor da uzak düsüyor.
hmmm, neyse fazla bilgim olursa elbette haber veririm🙂

canım benim utanacak ne vat bilgemin de dediği gibi içinde şüphe kalmasın başka bi
dr a görün bence
herşeyin hayırlısı güselimmm..

Herkese güzel bir gün diliyorum melekler 🙂 Hepinizi tek tek öpüyorum 🙂

Chatlakcım, Meryim, Gülerim, Babyboy, Logicaldream, Eros, Kızılım, fnd72...

🙂

canımmmm fıstığımmm benim sanada hoş günlerrr öptüm senii...

canım benim evet bende 1 senedir korunmuyorum ve bebiş düşünüyorus ama nazlanıyo meleğim.. 😀 hayırlısı bakalım bekliorus heyecanla her ay
sende umarım en kısa zamanda ikinci bebğine kavuşursun regl tarihini de söle canım ekleyelim listeye beraber bekleyelim..

doktora danismam biraz zor, bugünden itibaren izinli 2 hafta. baska doktor da uzak düsüyor.
hmmm, neyse fazla bilgim olursa elbette haber veririm🙂

bizi habersiz bırakma güselimmm🙂