Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı
Canım ben hiç hissetmemiştim, ne ağrı ne sızı, sadece akıntı vardı enfeksiyondan şüpheleniyordum lakin yara yüzündenmiş. Güzel düşüncelerin ve dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim, iyi ki varsın, çok seviyorum seni 🙂
Teşekkür ederim canım benim, benim dualarım da seninle her zaman 🙂 Ben de seni öpüyorum Gülerim.
Teşekkür ederim canım benim, çok sağolasın 🙂 Haklısın ihmale gelmiyor bu konular.
Teşekkür ederim canım🙂
Olayları kısaca anlatayım hemen sizlere bilginiz olsun🙂
Cumartesi günü kliniğimize gittik. Stresliydik ama güleryüzlü personel bizi çok yatıştırdı. Sağolsunlar. Eşim spermogram tahlili verdi, hiçbir sorun yok, çok sevindik. Herşey çok iyiymiş eşimde. 🙂
Ben önce HSG (ilaçlı rahim filmi) çektirdim. Doktorum babamın tıp fakültesinden sınıf arkadaşı, amca dediğim biri, çok tatlıydı gerçekten. Biraz zor olacağını söylediler, bütün prosedürü anlattılar. Başıma neler geleceğini biliyordum yani 🙂 Lakin çok büyük bir sorun veya acı hissetmedim, hızla ve rahatlıkla geçti Allah'a şükürler olsun. Zaten beni konuşturup durdular prosedüre konsantre olamadım. Yalnız, kesinlikle haklısın, kolay birşey değil, yapan ekibin çok iyi olması ve insanı rahatlatması lazım. Resmen ameliyat gibi birşey bu işlem de.
Sonuç: HSG filmim tertemiz ve güzel çıktı, hiç problem yokmuş 🙂 Buna da çok sevindik. (Ama hem spermogramı hem de HSG'yi beklerken çektiklerimi bir ben bilirim bir Allah bilir)
En sonunda HSG'den bir saat kadar sonra rahim ağzı yarasını yaktı doktorum. Bende bünye hassasiyeti ve kanama problemi olduğundan (ameliyatlarda kanamam normal insanlardan daha fazla sürüyor) normal işlemden biraz daha uzun sürdü. HSG'den daha çok can yakan bir işlemmiş. Onu anladım.
Şimdi bir ay iyileşme süreci var. Herhangi bir sorunumuz yokmuş eşimin de benim de. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim.
Doktorum ovülasyon oluşumuna yardımcı olsun diye üç aylık bir Klomen uygulaması verdi. Bir aylık bir iyileşme döneminden sonra bu uygulamaya başlayacağız. Bakalım, hayırlısı olsun.
Sizleri çok seviyorum kızlar, Samsun'dan döner dönmez buraya yazayım hemen dedim 🙂
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, dualarım hep sizlerle.
Kendinize iyi bakın, iyi haberler verin bizlere 🙂
Bilge
Bilgecim canım benim korkunu yenip doktora gitmene çok ama çok sevindim, inş. yaran hemen iyileşir, eşindende güzel haber alırsınız inş. canım.. ailenizin sizi düşünmesi sizin için bişeyler yapması ne kadar güzel.. çok mutlu oluyorum böyle kenetlenmiş aileleri duyunca,... insanın yalnız olmadığını bilmesi çokk güzell...
inş. en kısa zamanda bebişinizi kucağnıza alırsınız canım, tahlil sonuçlarını bize bildir birtanem..
canım yaraların olduğunu sen hissetmemişmiydin? .. böyle bişeyler olduğunda biz hissetmiyormuyuz diye merak ettim...
Canım ben hiç hissetmemiştim, ne ağrı ne sızı, sadece akıntı vardı enfeksiyondan şüpheleniyordum lakin yara yüzündenmiş. Güzel düşüncelerin ve dileklerin için çok ama çok teşekkür ederim, iyi ki varsın, çok seviyorum seni 🙂
bilgecim canim benim cok büyük gecmis olsun. üzüldüm ya...
allahtan acil sifalar dilerim. insallah ameliyatin hayirlisiyla sonuclanir. kadin doktorunu ihmal etmemeliyiz gercekten.
pazartesi hep seni düsünecem, söz. bende pazartesi gene gidecem terminim var.
dualarim seninle bacim benim😛ray:
kendine iyi bak öpüyorum kocaman
Teşekkür ederim canım benim, benim dualarım da seninle her zaman 🙂 Ben de seni öpüyorum Gülerim.
canım benim çokkkkk teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙂 rahatsızlığına çok üzüldüm ama inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun ve meleğini kucağına alırsın, doktora gitmek ve kontrol altında olmak çok önemli lütfen dikkat et kendine bundan sonra canımmm benimm
Teşekkür ederim canım benim, çok sağolasın 🙂 Haklısın ihmale gelmiyor bu konular.
bilge gökçen doktora gitmene sevindim canım çok geçmiş olsun ...
allah yardımcın olsun canım
seni korkutmak istemem ama ben rahim filmi çektirdim doktorlar çok kolay birşeymiş gibi anlatıyor ama zor bir operasyon ..
eğer şansın varsa daha doğrusu senin istemen lazım kendini bayılttır tavsiye ederim ben yaptırmadığıma çok pişman oldum canım benim ...
benden sadece bir dost tavsiyesi ...aklını karıştırmak istemem tabiki herşeyin iyisini doktorlar bilir
Teşekkür ederim canım🙂
Olayları kısaca anlatayım hemen sizlere bilginiz olsun🙂
Cumartesi günü kliniğimize gittik. Stresliydik ama güleryüzlü personel bizi çok yatıştırdı. Sağolsunlar. Eşim spermogram tahlili verdi, hiçbir sorun yok, çok sevindik. Herşey çok iyiymiş eşimde. 🙂
Ben önce HSG (ilaçlı rahim filmi) çektirdim. Doktorum babamın tıp fakültesinden sınıf arkadaşı, amca dediğim biri, çok tatlıydı gerçekten. Biraz zor olacağını söylediler, bütün prosedürü anlattılar. Başıma neler geleceğini biliyordum yani 🙂 Lakin çok büyük bir sorun veya acı hissetmedim, hızla ve rahatlıkla geçti Allah'a şükürler olsun. Zaten beni konuşturup durdular prosedüre konsantre olamadım. Yalnız, kesinlikle haklısın, kolay birşey değil, yapan ekibin çok iyi olması ve insanı rahatlatması lazım. Resmen ameliyat gibi birşey bu işlem de.
Sonuç: HSG filmim tertemiz ve güzel çıktı, hiç problem yokmuş 🙂 Buna da çok sevindik. (Ama hem spermogramı hem de HSG'yi beklerken çektiklerimi bir ben bilirim bir Allah bilir)
En sonunda HSG'den bir saat kadar sonra rahim ağzı yarasını yaktı doktorum. Bende bünye hassasiyeti ve kanama problemi olduğundan (ameliyatlarda kanamam normal insanlardan daha fazla sürüyor) normal işlemden biraz daha uzun sürdü. HSG'den daha çok can yakan bir işlemmiş. Onu anladım.
Şimdi bir ay iyileşme süreci var. Herhangi bir sorunumuz yokmuş eşimin de benim de. Bu güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim.
Doktorum ovülasyon oluşumuna yardımcı olsun diye üç aylık bir Klomen uygulaması verdi. Bir aylık bir iyileşme döneminden sonra bu uygulamaya başlayacağız. Bakalım, hayırlısı olsun.
Sizleri çok seviyorum kızlar, Samsun'dan döner dönmez buraya yazayım hemen dedim 🙂
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun, dualarım hep sizlerle.
Kendinize iyi bakın, iyi haberler verin bizlere 🙂
Bilge