Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inşallah canım allahım seninde gönlüne göre versin bugun dediğim gibi çıkabilirsem çıkaağım olmassa yarına kaldı inşallah dediğin gibi olur canım ama baksana seninde aradan kaç gün sonra geldi sakın canını sıkma bak senin için böyle hayırlıymuış tamam canımm
inşallah canım allahım seninde gönlüne göre versin bugun dediğim gibi çıkabilirsem çıkaağım olmassa yarına kaldı inşallah dediğin gibi olur canım ama baksana seninde aradan kaç gün sonra geldi sakın canını sıkma bak senin için böyle hayırlıymuış tamam canımm
canım zateen hep diyodum bu ay umutsuzum die bide benim regli arada böyle şakalar yapar bana bide çok kafama taktığımda geçikir gelecek aya inşallah hayırlı haberler veririm size dualarımdasın umutsuz_reyhan
canım hoşgeldinnn geçmiş olsun regl olmuşsunn umutlar bidahaki aya inş.gerçekleşicek canımmm merak etmee[/QUO
hoş buldum canım bekledğim şey oldu işte ama üzülmedim kısmet böyleymiş canım ama bu ay inşallah sizlerden güzel ve sevindirici haberler alcam
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan.........14 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: ecem09.....................24 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) MelekAnıl................25 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos bera.........................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yağmurun annesi......13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos eboş.........................22Ağustos duygum_06.................23 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
kızlar merhaba anca girebildim nete..
bende dün akşam test yaptım ve sonuç negatiffff
benimde daha günüm var ama üzüldüm yinede..regl günüm geçene kadar yapmıcam