Z zuzuu Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2009 #7.651 umutsuz_reyhan' Alıntı: TÜNAYDINLARIM KUZULARIMMMM NASILSINIZ BAKALIM NASIL GİDİYOR ÖNCELLİKLE HAYIRLI CUMALAR.. GÜNÜNÜZÜN EN GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİYLE Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı cumalar
umutsuz_reyhan' Alıntı: TÜNAYDINLARIM KUZULARIMMMM NASILSINIZ BAKALIM NASIL GİDİYOR ÖNCELLİKLE HAYIRLI CUMALAR.. GÜNÜNÜZÜN EN GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİYLE Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı cumalar
hazal_03 Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2009 #7.652 umutsuz_reyhan' Alıntı: TÜNAYDINLARIM KUZULARIMMMM NASILSINIZ BAKALIM NASIL GİDİYOR ÖNCELLİKLE HAYIRLI CUMALAR.. GÜNÜNÜZÜN EN GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİYLE Genişletmek için tıkla ... gunaydin canim naisilsin
umutsuz_reyhan' Alıntı: TÜNAYDINLARIM KUZULARIMMMM NASILSINIZ BAKALIM NASIL GİDİYOR ÖNCELLİKLE HAYIRLI CUMALAR.. GÜNÜNÜZÜN EN GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİYLE Genişletmek için tıkla ... gunaydin canim naisilsin
umutsuz_reyhan Hamiş Melek 24 Temmuz 2009 #7.653 zuzuu' Alıntı: sen ve umutsuz reyhan hazal 3 Genişletmek için tıkla ... inşallah kusummmm inşallah dediğin gibi olur 😉
zuzuu' Alıntı: sen ve umutsuz reyhan hazal 3 Genişletmek için tıkla ... inşallah kusummmm inşallah dediğin gibi olur 😉
umutsuz_reyhan Hamiş Melek 24 Temmuz 2009 #7.654 hazal3' Alıntı: gunaydin canim naisilsin Genişletmek için tıkla ... tşk iim canımmm ama bi o kadarda endişeliyim
hazal3' Alıntı: gunaydin canim naisilsin Genişletmek için tıkla ... tşk iim canımmm ama bi o kadarda endişeliyim
umutsuz_reyhan Hamiş Melek 24 Temmuz 2009 #7.655 zuzuu' Alıntı: sanada hayırlı cumalar Genişletmek için tıkla ... nasılsn canım
Z zuzuu Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2009 #7.656 umutsuz_reyhan' Alıntı: inşallah kusummmm inşallah dediğin gibi olur 😉 Genişletmek için tıkla ... öyle zaten hamişsin allahın izniyle sen bi kan testi daha yaptırırmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
umutsuz_reyhan' Alıntı: inşallah kusummmm inşallah dediğin gibi olur 😉 Genişletmek için tıkla ... öyle zaten hamişsin allahın izniyle sen bi kan testi daha yaptırırmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Z zuzuu Yeni Üye Üye 24 Temmuz 2009 #7.657 zuzuu' Alıntı: öyle zaten hamişsin allahın izniyle sen bi kan testi daha yaptırırmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... bak bende sana kan testini aldığın günden beri hamişsin diyorum ama dinlemiyosun bacını eğer hamişsen ben demiştim dicem sanaaaaa
zuzuu' Alıntı: öyle zaten hamişsin allahın izniyle sen bi kan testi daha yaptırırmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... bak bende sana kan testini aldığın günden beri hamişsin diyorum ama dinlemiyosun bacını eğer hamişsen ben demiştim dicem sanaaaaa
umutsuz_reyhan Hamiş Melek 24 Temmuz 2009 #7.659 zuzuu' Alıntı: öyle zaten hamişsin allahın izniyle sen bi kan testi daha yaptırırmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... 🙂 dün bi tane test aldımm idrar testi lena diye marka akşam yaptım idrarı damlatır damlatmaz komple kırmızı oldu 4 sn sonra çift çizgi çıkıtı 🙂 bu sabah yaptım aynen komplı kırmızı oldu ekran 😀 bu sefer tek çizgi çıktı şaştım kaldım
zuzuu' Alıntı: öyle zaten hamişsin allahın izniyle sen bi kan testi daha yaptırırmısın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla ... 🙂 dün bi tane test aldımm idrar testi lena diye marka akşam yaptım idrarı damlatır damlatmaz komple kırmızı oldu 4 sn sonra çift çizgi çıkıtı 🙂 bu sabah yaptım aynen komplı kırmızı oldu ekran 😀 bu sefer tek çizgi çıktı şaştım kaldım
umutsuz_reyhan Hamiş Melek 24 Temmuz 2009 #7.660 sanırım bende dedimki test ii deil zamanı geçmiş dedim çünkü önceki yaptığınlarda öyle kırmızılaşma olmadı 😕
sanırım bende dedimki test ii deil zamanı geçmiş dedim çünkü önceki yaptığınlarda öyle kırmızılaşma olmadı 😕