Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar bir hafta giremedim neler olmuş sayfalar bitmedi oku oku yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza yağmurun annesi canım benim hakkında hayırlı inş zamanı değilmiş demek sergül ve yazgüneşi tebrik ederim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ben bir haftadır ölüyorum kızlar çok kötüyüm midem feci bulanıyo heran her dk bazen korkuyorum bişeymi olacak diye 7.haftaya giricem ama şimdiden karnım belirginleşti hareketlerimde kısıtlamalar oldu çabuk yoruluyorum uykuya eğilimim hala var ve bulantım şiddetli dr iki hafta sonra gidicem tabi daha önce bişey çıkmazsa 2. 3. hamileliği yaşayan arkadaşlar sizce bunllar normalmi benim ilk hamileliğim bugünde bi haber aldım tanıdığımızın bebeği karnında ölmüş canım sıkıldı korkum arttı bana akıl verin nolur
canim benim hic uzulme dikkat et agir falan kaldirma ani ter hareketler yapma oyle seyleri aklina getirme sen doktora her ay git hic bir sey olmaz allahin izniyele allah yardim eder canim mide bulantilarini gelince bu da kisiden kisiye degisiyor canim kimisi mesela ben 9 ay kusuyorum ilk 2 ay cok sitdetli gun boyu sonra sadece sabahlari kimiside 2 ay falan suruyor bitiyor ama doktor hap veriyormus bizim burda yok ama turkiyede varmis veriyorlarmis o haptan iste canim doktorundan allah yardimcin olsun tatlim.

''Hamileler günde 3 litre su almak zorundadırlar. Ayrıca süt, ayran, komposto, limonata ve meyve suları tüketilmelidir. Ancak, çay ve kahve önermiyoruz. Protein ihtiyacı gebenin kilosuna göre günlük 70-80 grama karşılık geliyor. Kalsiyum açısından 1 su bardağı süt alınmasını öneriyoruz. Bir yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve ekmek önemli, kahvaltıda meyve suyu veya ıhlamur da içilebilir. Ara öğünlerde genellikle porsiyon olarak meyve, yatmadan önce süt veya yoğurt öneriyoruz. Akşam yemeklerinin hafifliliği hamilelerin daha rahat olmasını sağlayacaktır

''Hamileler günde 3 litre su almak zorundadırlar. Ayrıca süt, ayran, komposto, limonata ve meyve suları tüketilmelidir. Ancak, çay ve kahve önermiyoruz. Protein ihtiyacı gebenin kilosuna göre günlük 70-80 grama karşılık geliyor. Kalsiyum açısından 1 su bardağı süt alınmasını öneriyoruz. Bir yumurta, kibrit kutusu kadar beyaz peynir ve ekmek önemli, kahvaltıda meyve suyu veya ıhlamur da içilebilir. Ara öğünlerde genellikle porsiyon olarak meyve, yatmadan önce süt veya yoğurt öneriyoruz. Akşam yemeklerinin hafifliliği hamilelerin daha rahat olmasını sağlayacaktır
verdiğiniz değerli bilgiler için teşekkür ederiz selzeh hanım:baby:

Geri