Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm dualarım hepınız ıcın allahım kımsenın kucagını bos bırakıpta aratmasın herkesın gonlundekını versın hepınıze ıstedıgınız kadar bebiş versın amın

anladım bitanem,hepsi geride kalacak bunların yüzün gülecek bak göreceksin🙂

canim allah sifeni versin ve melegini versin ben bunlari bilmiyordum ama 1 aydir icime doguyordu insallah bu ay gelir melegin.

slm kızlar bir hafta giremedim neler olmuş sayfalar bitmedi oku oku yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza yağmurun annesi canım benim hakkında hayırlı inş zamanı değilmiş demek sergül ve yazgüneşi tebrik ederim rabbim kucağınıza almayı nasip etsin ben bir haftadır ölüyorum kızlar çok kötüyüm midem feci bulanıyo heran her dk bazen korkuyorum bişeymi olacak diye 7.haftaya giricem ama şimdiden karnım belirginleşti hareketlerimde kısıtlamalar oldu çabuk yoruluyorum uykuya eğilimim hala var ve bulantım şiddetli dr iki hafta sonra gidicem tabi daha önce bişey çıkmazsa 2. 3. hamileliği yaşayan arkadaşlar sizce bunllar normalmi benim ilk hamileliğim bugünde bi haber aldım tanıdığımızın bebeği karnında ölmüş canım sıkıldı korkum arttı bana akıl verin nolur

canım hele sükür geldın ya bu bulantılar ve dıger sıkyetler genelde 10-12. haftaya kadar devam edıyor canım bulantı olması ıyı derler bebgın ıyı oldugunu gösterırmıs merak etme sen kafana da takma o karnında ölen bebegıde düşünme olabılır öyle seyler amasen gayet ıyı gıdıyosun canım benım rahat ol