Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben burda melekler sitesini kuran hazirlayan emegi gecen butun arkadaslara cok tesekkur ediyorum gercekten cok guzel bir paylasim alani hazirlamislar cunku bu siteye rastliyasiya kadar benim bir bebegin nasil olustugunu bilmiyordum hic tecrubem yoktu ve bu site sayesinde herseyi ogrendim allah razi olsun sizden cok guzel bir yer burasi simdi annemi daha iyi anliyorum tesekkur ederim sizlere.

kızlarrr hislerim beni yanıltmıyorsa ki umarım yanılmam;ağustos hamilelerinden biri,FATOS:esra:bilmiyorum ama benim içime birdenbire geliveriyor böyle hisler.ama olurda böyle çıkmazsa şimdiden özür🙂

ben burda melekler sitesini kuran hazirlayan emegi gecen butun arkadaslara cok tesekkur ediyorum gercekten cok guzel bir paylasim alani hazirlamislar cunku bu siteye rastliyasiya kadar benim bir bebegin nasil olustugunu bilmiyordum hic tecrubem yoktu ve bu site sayesinde herseyi ogrendim allah razi olsun sizden cok guzel bir yer burasi simdi annemi daha iyi anliyorum tesekkur ederim sizlere.

evet hazalcım sana katılıyorum benimde bu konularda pek bilgim yoktu ama melekler sağolsun .........

herkeste belırtıler farklı canım benım bak yaz günseı regl gününe kadar hiç belırtı yasamamıs dogru düzgün sadece lekelenmesı olmus o kadar gögüslerde belırtı akıntı falan hep sonra baslamıs olabılır yanı kımısınde de çok erken belırtı verıyor gögüsler o yuzden takma kafana
evet galiba canim ben oncekini nasil dunyaya getirdim hic anlamiyorum canim ya bu beni bayagi bir ugrastirdi bunun kiymetini ve bunun sayesinde oglumun kiymetini daha iyi bilecegim ve bu sayede yillardir bebek isteyenleri daha iyi anliyorum simdi gercekten cok zormus allahim herkesin istedigini versin ve herkesin yuzu gulsun.

vallahı bende 2 gün çok oldu sızlama agrı ama suanda ara ara oluyor dünde farkettım çünkü.
canim bende bazi seyler soyle anlatiyim ama ben piskolojikdir diyorum benim kasiklarimda arada sirada sanci girip cikiyor ama oyle igne batmasi diyorlar ya onu bekliyorum igneleme yok sadece sanci birde vucudumda alev topu dolaniyor sanki kendimi fayanslara atiyorum oderecede bide arada bel agrisi ozellikle dun aksam basladi ve bacaklarimi hissedemiycek ve ayaga kalkamiycak kadar sitdetli agri oldu buda dun aksam oldu ama ben bunlari gebelige yormuyorum kendimi dinledigim icindir diyorur peki sizin bir fikriniz varmi???????????????????

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
umutsuz-reyhan.........14 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
sedus........................17 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
ecem09.....................24 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
MelekAnıl................25 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

Nesli84....................1 Ağustos
ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
bera.........................3 agustos
birmur......................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Yağmurun annesi......13 Ağustos
Yaz esintisi...............14 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos
eboş.........................22Ağustos
duygum_06.................23 Ağustos

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

Geri