Duygum önümüzdeki ayı beraber bekleriz inşallah üzülme arkadaşım.Zuzu ben iki değişik test almıştım biri net pembeyken diğeri zorlanıyodu bazı testler hassas değil cnm en güzeli ya günün geçsin yada kanda baktır.Seduş belki geç döllenmiştir başka biryerde yaptırsan senin değerin birçok yere göre pozitif ama onların değerleri farklı galiba ben senin hamile olduğuna inanıyorum.
canim kendi kendime vucydumda ates topu dolasiyor her yerimde dun ayaklarim yaniyordu soguk suya soktum sonra belim gogsumde ama piskolojik o galiba cunku ates tablolarina yaziyorum ya sadece bu gun atesim artik gosterdi yumurtlama gunumden beri 36.4 idi bugunse 36.5 oldu buda fazla bir artis deyil.
ya canım sende takma ya belkı belırtı olmadan ögreneceksın hamılelıgını neden öyle dıyosun herkes belırtı hıssedıyormu hayır bellı olmuyor yanı canım beım bak benım gögüslerde hala tık yok
:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen: umutsuz-reyhan.........14 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) mavim.......................19 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı)
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
ecem09.....................24 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) MelekAnıl................25 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos bera.........................3 agustos birmur......................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Yağmurun annesi......13 Ağustos Yaz esintisi...............14 Ağustos Nur85......................15 Ağustos eboş.........................22Ağustos duygum_06.................23 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) Sergül.......................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) Yaz günesi.................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
canim kendi kendime vucydumda ates topu dolasiyor her yerimde dun ayaklarim yaniyordu soguk suya soktum sonra belim gogsumde ama piskolojik o galiba cunku ates tablolarina yaziyorum ya sadece bu gun atesim artik gosterdi yumurtlama gunumden beri 36.4 idi bugunse 36.5 oldu buda fazla bir artis deyil.
Ben hiç ölçmedim bugüne kadar yumutlama için ama kendimi ateşli hissettiğimde 36.7di şimdi 36.5 36.6 devam ediyo şimdilik. Umarım seninde olumlu yöndedir
iyiyim canım biraz daha sadece kasıklarım da belimde ağrı var hala göğüslerimde de var ama az var onun haricinde bide kalp atışlarım hızlanıyo araara saniyelik yani
canım hamile kalan normal sağlıklı bayanlarda bile kalp ritmlerinde değişiklik olması normalmiş.senin diğer belirtilerle birlikte düşünürsek acaba baya baya erken belirtimi diyelim çünkü gerçekten düşündürücü:hıms:
ya canım sende takma ya belkı belırtı olmadan ögreneceksın hamılelıgını neden öyle dıyosun herkes belırtı hıssedıyormu hayır bellı olmuyor yanı canım beım bak benım gögüslerde hala tık yok