Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar.. benden de güzel haber yok bu ay.... hayırlısı olsun inş.

Listenin güncel hali

Gülgüzeli.................22 Temmuz(haber var mı?)
Güler.......................6 Ağustos (haber var mı?)
logicaldream...........11 Ağustos (haber var mı?)

Babyboy..................14 Ağustos
Patricia....................17 Ağustos
KızıL Ötesi...............22 Ağustos
Blackrain................23 Ağustos
Bilge.......................29 Ağustos
CHATLAK.................29 AĞUSTOS
Eros........................6 Eylül
Mery..................... 11 Eylül

selda.....................(tarih belli değil)
Güldünyam.............12 Eylül

herşeyin hayırlısı cnm günü geldiğinde bir bakıcaz bebişlerimiz kollarımızda

kısssllllarr selaam,
hepinize güzel haberim var hamişiimm galibaa 🙂 dayanamadım eczaneden test aldım bugün ve sonuç pozitif, her ne kadar güvenemesemde çok sevindimm doğrudur di mi?yarın birde poliklinikte yaptırayım mı? doktora gitmek için gelecek haftayı beklicem

HARİKAAAAAAAAAAAA....... ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİMMMMMMMMMM...... BU NE GÜZELL HABERR.. İNŞ. ÇOK GÜZEL BİR GEBELİK YAŞARSIN CANIM..

YÜZDE 99 DOĞRU ÇIKIYOR GÜLÜM ... hamd olsun ... çok sevindim yaa...

hadi darısı başımıza inş....

çok teşekkür ederim bitanemm inşallahh darısı başınıza🙂 Allah hepimize sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Cok sevindim yemin ederim

Insallah dogrudur dr. git hemen, sonrada tatli bir bekleyis baslar, ne mutlu yaaaaa

Sagol babayboy iyiyim yogunum ama iyiyim🙂

Blackrain haklisin canim bende 2-3 günlügüne bir kacamak yapiym diyorum bakalim firsat olursa.

Ayyy logicaldream pc basinda gülüyorum resmen

selam kızlar bir kaç gündür giremiyorum güzel haber varmı diye bi bakıyım dedim hayırlı olsun logicaldream 🙂))) genelde o testler doğru çıkıyor 🙂))))
ayyyyy canım yaaaaaaaaaa

merhaba kizlar. 2 gündür yoktum isim vardi. bende kist varmis. regl olmadim. baska da bisey demedi doktor, bende hamilelikten bahsetmedim.
logicaldream cok sevindim senin adina ya...test eger pozitiv ciktiysa hamilesin. yanlis sonuc verse zaten piyasadan kaldirilirdi bu testler. ay ya ne mutlu sana. doktora git ve daha da fazla sevin🙂
bi tavsiye, doktorun bebisinden yaptigi resimleri kopya cek, cünkü zamanla bozuluyor resimler ve hic bisey belli olmuyor daha. insallah cok mutlu bir hamilelik yasarsin. kendine iyi bak.

mery sende eger kendini hazir hissetmiyorsan, ertele. ama anladigim kadari bu yogunluk kisa zamanda gececek.