Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaz güneşi canım senden bişey rica etsem yanlış anlamassa 😕 kafama takıldıda şu koca karı yöntemi varya onu bi yaparmısın 😕 sendende v armı sert cisim..
canım onu bı bayan yazmıstı sıtede onu soruyosan,o eline sert bişey değecek ama reglıne yakın aşğı ınıyomuş,ama hamişşen yukarda aynı yerınde kalıyomussss,yani o sert cismin aşağı ınmamesı gerekıyo canımcım,o şekıldeee duymustummm

canım eskıden o yötemi kullanıyormus ebeler,yani cıkıyo canım gercekten,cocuk yatağı yukarda kalırsa hamılesın asagı ınarse degılsın ,

canım ben okudmda o yötem çok kısıyı yanıltıyr özellıkle bu forumda deneyen olmus yukarda dedıler yıne regl olmus asagıda dedıler yıne regl olmus zaten o hiç kaybolmuyormus sımdıye kadar denemedıgımız için bılmıyormusuz bence denemeyın bosverın kısmetse olur yanı

evet canım evli bayanın rüyasında altın gormesı hamiş oldugunun gostergesıymıs,ve kızın olacak canım ,hadı hayırlısıııııı çok guzel olur varya hamıs olsannnnnnnnn

caım az çok bısıler var bende ama ümıtlenmek ıstemıyorum bel agrım vardı bugün daha ıyıyım kasıklarıma ara ara batmalr oluyor dün soldaydı bugün sagda karmp gırıyor bazen gögüslerım sızladı dün ara ara ama suanda bırsey yok ve bugün sabah lımon sarısı rengınde akıntım oldu sonra gıttım yıne oldu bıde ates gıbıyım yanıyorum bakalım hayırlıs çok umutlanmak ıstemıyorum üzülüyoum sonra canımya

şirinecimmm canım sana rüyamı yazıcam yorum yapabilirmisin tatlım
şimdi üniverst.den çok sevdiğim arkadaşlarım dostlarım diyim bana oturmaya gelmişler uzak yerden.onlara yemekler yediriyorum ve bi hediye veriyorumm bebek ayakkabısı böyle çok güzel renkli ne anlama geliyo sence canım?
canım ayakkabının rengını hatırlıyomusun

canım evindeki bi sıkıntıyı atacaksın,çevrenden kaynaklanan yada işinizle alakalı problem olabılır, bı problemınızı yakın zmandda üzerinizden baskasına atacaksınız canım,güzel ve mutluluk verici bir yaşama işarettir.

caım az çok bısıler var bende ama ümıtlenmek ıstemıyorum bel agrım vardı bugün daha ıyıyım kasıklarıma ara ara batmalr oluyor dün soldaydı bugün sagda karmp gırıyor bazen gögüslerım sızladı dün ara ara ama suanda bırsey yok ve bugün sabah lımon sarısı rengınde akıntım oldu sonra gıttım yıne oldu bıde ates gıbıyım yanıyorum bakalım hayırlıs çok umutlanmak ıstemıyorum üzülüyoum sonra canımya
canım işlallh belırtılerın hamiş belırtısı,rüyanda yine keza öle,canım suara dıkkat et ve kendını ıyı gozlemle,gögüsler erken zmanda uyarı verıyo bende ole olmustu.damarlar belırgınleştı,kenarlarınd tomurcuklanma oldu,acayip sızlama vardı ve elimi süremıyodum gögüslerıme,kendını ıyı gözlemleeeeee fıstıgım

Geri