Canım benim kızımda çok erken agulamaya başladı çok diri bir bebek etrafı ile çok ilgili doğduğu günden beri kafasını tutuyor sen kızının,hallerini heryerde anlatma yinede ben çok aktif bir sosyal hayatim olduğu için söylemiyorum ama insanlar hemen anlıyorlar birde sagolsun bizim kız etrafında bisey birisi olmasa bile konuşmata laf anlatmaya devam ediyor insanlarindq çok hoşuna gidiyor çok nazara geliyor bebekler dikkat etmek lazım bol bol oku kızına maşallah allah cümlesinikinci nazardan kötülükten korusun içinde de bizim minikleri korusun inşallah tek problem uykumuz bizim kız hala benim kucagimda olursa uyuyor yoksa uyumuyor birde boyu doğduğunda da çok uzundu hala uzun aldığı kilo hiç belli olmuyor bazen kollarimi hissetmez hale geliyorum vu gece yine sabaha kadar kolumun üstünde uyudu çok yoruluyorum artık arada bir babasına yarım saat falan bırakıp uyuyorum bizim kız bu ara ben kapıya yönelir yonelmez ağlamaya başlıyor senin kızın da erken konuşacak herhaldeyakında seninki de başlar arkandan ağlamaya allah yardımcımız olsun