slm kızlar hayırlı cumalar hepinize iyisiniz inşalah
bebeğimin adı: zeynep
beklenen tarih: 25 nisan
doğm tarihim : 02 mayıs
kg: 3750
boy:50
doğum tibi : zorunlu sezeryan anestezi
perşembe günü yatışım olacaktı son güne kadar bekleyelim demişti doktor ne sancım ne suyum hiç birşeyim gelmedi perşembe günü saat 9 da sabah yatışım oldu suni sanncı başlandı arada kontroller yürümeler ikinci serumda bayağı sancım oldu resmen duvarlara tırmanasım geldi nst ler kontroller ikinci sermda bitti dr sabahı beklicez dedi açılma bu on iki saat içinde halen bir cm açılmıyor dr gitti nöbetci dr bıraktı oda kontrolünde halen açılma yok ve bebek sıkışmış diyince sezeryana almalıyız biz sabahı bekliceğiz diye annemleri gönderdim kv birlikte sadece ablam bekliyor hemen apar topar ameliyata aldılar beni annemler geldi akşam saat onu geçe cıktım ameliyattan epiduralli istedim epiduralim tutmadı anesteziye çevirdiler ayıldığımda herkes başımda 🙂 bebek yanımda tarifsiz duygular tabi biraz psikolojim bozuldu neden normal olmadı ve bebek sıkışmış deyince onun tedirginliği bende uzun bir süreç toparlanmama engel oldu anne olmak çok güzel aynı zamanda değişik bir sorumlulk allah herkese nasip etsin inş. aratmasın şimdi alışıyoruz bir birimize sütüm gelmedi bir ara mama vermek zorunda kaldık beş gün şimdi biraz biraz geliyor ama yetmiyor arada mama takviyesi yapıyoruz
bugünümüze şükür allah herkesi bir avazda kurtarsın sağlıklı uzun ömürler versin inş.
- - - Updated - - -
allah nasip etsin canım sıkıntı yapma dua et bol bol