esmerim çok sevindim canım rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin.değerin de çok güzel maşallah size 😉 allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... [COLOR="silver"]</p>
<p>
amin canım allahım isteyen herkese nasip eder inş. 🙂</p>
ffarzuff...............<linkz id="linkz12"><nobr>15 şubat </nobr></linkz>ceylinn..............17 şubat a.özlem.............21 şubat suzuu................28 şubat @nur..................28 şubat ayşe&ramo........7 mart arzuzu................8 mart sultansu.............9 mart muamma........... asenaşule......... bitanesi............. hattt...................
esmerli 200....... melike81............ ayşeden.............
Evet cnm ikimizin arasi da 4 hafta var galiba🙂 ben izine ciktim 1aydir evdeyim..cok guzelmis evde olmak🙂 sen nasilsin hazirliklarin tamammi?? Anlat bakalim🙂sen izine cikmadin demi daha?
hmm şimdi anladım canım.babanın ameliyat olduğunu bilmiyordum.tabiki böyle bir durumda babanla olması daha iyi.sen zaten zor olsada kızına çok iyi bakarsın.eşinde yanındaysa sorun yok.en azından yemeğe falan yardım eder 🙂 o sinir halleri geçiyo sonra canım merak etme.hersey düzene giriyor gün geçtikçe.ayyy günün gelsinde doğur artık.çoooook merak ediyorum miniğini 🙂 eee resmini koyarsın artık görürürüz burdan 🙂 çok öptüm seni canım benim.
yok mevlanacım çalışıyorum halen 🙂 nisanın başına kadar çalışıcam o kadar detaylı bişey almadım zaten annemler ablamlar almış yapmış bir sürü şeyler beşik ve dolap siparişi verdik sadece o gelcek bu ayın sonunda başkada bişey şuan yok arabası felan sonra alacağız muhtemelen bakım ürünleri kaldı bir alınması gereken şimdilik
ffarzuff...............<linkz id="linkz12"><nobr>15 şubat </nobr></linkz>ceylinn..............17 şubat a.özlem.............21 şubat suzuu................28 şubat @nur..................28 şubat ayşe&ramo........7 mart arzuzu................8 mart sultansu.............9 mart muamma........... asenaşule......... bitanesi............. hattt...................
esmerli 200....... melike81............ ayşeden.............