Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

haklısın 2 gün önce adetim gelmeden test yaptım silik cıktı ama sarı akıntı gelince ikilemde kaldım ne yapcam bilmiyorum 🙁

kendi psikolojimiz de bozuluyor bekledikçe. akşam ağlamaktan canım çıktı. en sonunda kızdırdım adamı çocuk falan istemiyorum ben sen böyle yapacaksan dedi bana. bir an evvel öğrenmekte fayda var canım.

kendi psikolojimiz de bozuluyor bekledikçe. akşam ağlamaktan canım çıktı. en sonunda kızdırdım adamı çocuk falan istemiyorum ben sen böyle yapacaksan dedi bana. bir an evvel öğrenmekte fayda var canım.
hmm yarın sabah test yapim o zman hem ben umutlanmıyım hemde kocam umutlanmasın

- - - Updated - - -

çünkü onun umutlandıgını görünce cok uzuluyorum

ayşe&ramo.......12 şubat
ffarzuff...............<linkz id="linkz12"><nobr>15 şubat
</nobr></linkz>
ceylinn..............17 şubat
a.özlem.............21 şubat
suzuu................28 şubat
@nur..................28 şubat
sultansu.............9 mart
muamma...........
asenaşule.........
bitanesi.............
hattt...................
esmerli 200.......
melike81............
ayşeden.............

esmerim 53 çok umutlandırmak istemem ama sen büyük ihtimal hamilesin 🙂 bende de sarı akıntı olmuştu ve hala oluyo,bide silik çizgi çıktıysa büyük ihtimal doğrudur 🙂 biran evvel yap testini

esmerim 53 çok umutlandırmak istemem ama sen büyük ihtimal hamilesin 🙂 bende de sarı akıntı olmuştu ve hala oluyo,bide silik çizgi çıktıysa büyük ihtimal doğrudur 🙂 biran evvel yap testini
Kasiklarimda batma tarzinda agrimda var yarin sabah tekrar test yapicam umarim 2. Cizgiyi net olarak gorebilirim

Geri