Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hadı bakalım sıkı çalışın valla bende belırtı yok gıbı dün sol kasıgıma kramplar gırıyodu bel agrım vardı bu sabahta kalktım sag kasıgmda dolgunluk hıssı var bı an sag tarafıma karmp gırdı yıne belım bugün daha ıyı gıbı bacaklarım çok agardı ıkı gün bugün ıyı gögüslerımde sızlama oldu dün bı an ama suanda bırsey yok çok halsızım bide ama sımdı tuvalete gıttım lımon sarısı gıbı akıntım geldı acaba nedenkı
günayın selzehcim canım bu saydıkların hepsi hamilelik belirtileri sen hamişsin tatlım yaa

kizlar benim sag gogsumdende su gibi yapiskan bisey cikti bu gun ilk defa once de sikmistim ama yoktu oyle su veya sut ama bugun cikti bisey bune simdi.kizlar bide iki uc gundur sutyen sikiyor ama kiloda almis ola bilirim ama bu su her siktgimda cikiyor herkestemi cikiyor acaba bi inceleseniz.
kızzz yoksa sende mi hamişsin bak yaz güneşi de demişti ikinci gebeliklerde oluyum bu belirti bizdençıkmaz tatlım daha 1.yi bekliyoz🙂hele benim okadar miniklerki nasıl süt içircem die düşünüyom bebişime🙂ama Rabbim verir onun rızkını neyse tatlım sende hamişler listesine gircen inş bu ay ayyy ne hoş teyzoş olcam kıss

tamam canım söz günüm gelmeden yapmıcam test am ınsallah hamısımdır umutlanmak ıstemıyorum üzülürüm dıye korkuyorum o akıntı ılk defa bu sabah geldı bu arada bakalım devam edecekmı

cnm olmazsada üzülme biz senle aynı evliyiz daha çok erken cnm olucak inş kendini bu ay çok dinlememeye çalış ve üzülme durmak yok olmazsada çalışmaya devammmm:d014:

arkadaşlar günaydın uzun zamandır yoktum daha doğrusu iş yoğunluğundan aranıza katılamadım.yeni hamişler sizi tebrik ederim...darısı bekleyenlere ..amin...

Geri