Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

belirtilerin inşallah hamilelik belirtileridir canım ya az kaldı seninde,hayırlı haberler duyarız inşallah.canım rüyanı okumuştum geçmiş sayfalardan hayırlara çıksın ama ben pek yorumlamayım bana başka şey düşündürdü gibi.ama nasıl yorumlarsak öyle çıkar umarım bebişe çıkar

burdan bır arkadasda rüyasında altın yüzük görmüş hamılesın demıs annesı o ay hamıleymıs kız burda anlatmıstı ama benımde aynı olurmu bılmıyorum sen yaz bakalım yorumunu okuyayayım ben

canım arkadaşlar haklı eğer evli kadın alyans görürse bebek beklemeye delalet eder;ama kendi alyansları dışında başka alyans görürlerse yada takarlarsa diye biliyorum.bence rüyanın yorumu şöyle olabilir eğer eşinin alyansını evde unutmuş gördüysen,eşinle aranda hafif bir tatsızlık yaşayacağına delalet edecek gibi.ama sen içini ferah tut bitanem.hayırlara çıkar inşallah.ama yinede böyle bir şey olursa bana söyle mutlaka.

o da olabılır canım esımın alyansını gördüm zaten ben bıde cep telefonu görmüstüm kızlardan bırıde esınle tatsızlık yasayabılırsın demıstı kısmet bakalım hangısıne çıkacak tatlım hayırlara çıksın ınsallah

canım sana bişey sorcam;bu ay keçi boynuzunu denedin mi?birde ben önümüzdeki ay granül kahve deneyeceğim.eşe 1 saat önce içirilince sperm hareketliliğini arttırıyormuş.olurda bu ay olmazssa sende dene canım önümüzdeki ay.

canım ben keçı boynuzu almıstım ama çok degıl esım yemez belkı dedım ama aldıklarımı yedı eger bu ay olmazsa keçı boynuzu pekmezını alıcam granül kahveyıde alırım canım sagol ıyı geceler