Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar malesef yine olmadı ya ben ne yapacam eşime nasıl söyliycem o kadar umutluydu ki bu ay bana hamileymişim gibi davranıyo benim ise dün akşam kanamam başladı söyliyemedim saat kaç oldu hala söyliyemedim of ya napcam ben

canm biliyorum çok zor durum hepimiz aynı durumları yaşıyoruz üzülmeyin rabbim hayırlısını wersn canm illaki allahın izniyle hepimiz hamile kalcak hayırlısını dilemek önemli tatlım

canm biliyorum çok zor durum hepimiz aynı durumları yaşıyoruz üzülmeyin rabbim hayırlısını wersn canm illaki allahın izniyle hepimiz hamile kalcak hayırlısını dilemek önemli tatlım
inşallah öyle olur canım az önce söyledim eşime o ise hala yerleşme kanaması olabileceğini pazartesi test yapmamız gerektiğini söylüyor ama ben öyle olmadığını biliyorum daha fazla umutlanmasını istemiyorum eğer bu defa da olmamışsa tekrar denemeyelim akışına bırakalım diyor ama ben ilaçsız adet göremiyorken nasıl hamile kalırım ki

muamma üzme kendini canım ya 🙁 bak burda ne kadar çok kişiyiz ve hepimiz sabırla beklemek zorundayız elden ne gelir 🙁 ara verme 3.aşılamanıda dene derim ondan sonra ara verirsin bence...

muamma üzme kendini canım ya 🙁 bak burda ne kadar çok kişiyiz ve hepimiz sabırla beklemek zorundayız elden ne gelir 🙁 ara verme 3.aşılamanıda dene derim ondan sonra ara verirsin bence...
sağol canım gerçekten burası beni rahatlatıyo desteğin için çok teşekkür ederim ben en az iki ay ara vermek zorundayım zaten kist yapmaması için ama eşim gerçekten bu süreçten çok sıkıldı bunun da farkındayım ama ne yapacaz bilmiyorum yine de pazartesi test yapacağım ama negatif çıkacağını biliyorum

canım benim çok üzüldüm gerçekten.buda ALLAH ın bi takdiri işte elden beklemekten akışına bırakmaktan başka bişey gelmiyor.ama insan bu süreçte yıpranıyor.inşallah RABBİM tez zamanda verir meleğini cnm.

hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım...