oooooooo burada hamişlerde var öyle yediklerin içtiklerin sende kalsın canım 🙂 şimdi nerden bulcam yapcam da yicem nasılda gözümde tütttüüüüü aşureee dumanı büyük tencere
ayşecan aslında en rahat olması gereken kişisin bence allah sana bir evlat vermiş bu kadar takıcak konuma getirme o ay bu ay sal gitsin olur elbet ikincide sen motive etmelisin tecrübeli olarak bence 🙂 bizden kat kat bilgiye sahipsin eminim benim sana tavsiye edeceğim saldım çayıra misali allah ne zaman nasip ederse bol bol çocukunla güzel vakit geçirmee bak zaman hızlı geçiyor
canım yazdıklarında sonuna kadar haklısın ama yaşım 36 oldu zaman gecmeden olsa diyorum hakketen menopoza gi,recem beklemek cok zormuş onu öğrendim tabiki oğlum için yaradanıma şükrediyorum allaha hamd olsun iyki hayatımda
Bizim komşu 35 geçik doğum yaptı 🙂 seninde olur takma kafana taktıkça erteleniyor ya rahat ol bence umursama yeni evliymişşin gibi düşün ve sakin sakin devam
Ayseden olur cnm insallah..kafani rahat tut rabbim nasip ederse olur!! Bu arada kac gundur asure istiyoruuuuum afiyet bal seker olsun!!! Bizim icinde yemissindir insallah🙁
oooooooo burada hamişlerde var öyle yediklerin içtiklerin sende kalsın canım 🙂 şimdi nerden bulcam yapcam da yicem nasılda gözümde tütttüüüüü aşureee dumanı büyük tencere
Ayseden olur cnm insallah..kafani rahat tut rabbim nasip ederse olur!! Bu arada kac gundur asure istiyoruuuuum afiyet bal seker olsun!!! Bizim icinde yemissindir insallah🙁
a.özlem............29 kasım nurrr................2 aralık bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık
asenaşule........ ceylinn............ blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............
ffarzuff............
muamma.........
Evet haklısınız ilk cocuğum hemen 1 güne hamile kaldım o yüzden beklemek ne demek bilmiyordum hatta bana sen rahat anne oldun diyorlardı doğruda söylemişler sabretmeyide öğreniyorum
a.özlem............29 kasım nurrr................2 aralık bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık lilyped.............10 aralık sunflower........12 aralık
asenaşule........ ceylinn............ blnnn............... ayşeden..........
bensude.......... feliçya.............
hattt................
duygucuk........
büşra...............
ffarzuff............
muamma.........