Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet doğru söylüyorsunuz.ben bu ay umutlu değilim zaten ..tereddüt ettiğim nokta benım regl belirtilerim 2 hafta önceden başlamaz , 3 -4 gün önceden belirti verir.Vücudumda daha önce siklusun o döneminde hiç olmamış belirtiler var..üşütmüş olabileceğimi de düşünüyorum.

merhabalar herkese 🙂
tecrübeli arkadaşların dikkatine !!!!! Son reglim 3 kasım ,ayın 18 inden bu yana kasık ağrısı,ellerimi ara ara ateş basması,sık tuvalete çıkma , yorgunluk .şişlik ,karnımda doluluk hissi,mide kazınmaları ,çok şiddetli bel ve sırt ağrıları cildimde kuruluk.bazen karnımda sıcaklık hissi, bol uyku ve uykudan zor kalkma durumları var.adetime daha bir hafta var..bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bir de psikolojik olduğu söyleniyor, psikolojik olarak nasıl karnımızı ağrıtabiliriz yapabilirmiyiz böyle birşey..şimdiden teşekkürler yorum yapacaklara 🙂

bunu ilk defa duydum

hayır gamzeli vampir çok ciddiyim , 4. Gün öğürmeye başladı ve 8. Aya kadar hiç kesilmedi, iş arkdaşım bütün gün yanındaydım ben şahidim...böyle şeyler de olabiliyor

bunu yaşayanlar cevremde var ama devede kulak kalır herkesin hamilleiği farklıdır ama bu cok nadir olur onu demek istiyorum istisnalar kaideyi bozmaz yani

canım allah güzel bir hamilelik yaşatır sana inşallah

Kızlar yolculukta yanlarım ağrıdı ilaç kullandığım için bu ayda es geciyorum artıkın diğer aya ayol diğer aya diye diye menopoza girecem

ayşecan aslında en rahat olması gereken kişisin bence allah sana bir evlat vermiş bu kadar takıcak konuma getirme o ay bu ay sal gitsin olur elbet ikincide sen motive etmelisin tecrübeli olarak bence 🙂 bizden kat kat bilgiye sahipsin eminim benim sana tavsiye edeceğim saldım çayıra misali allah ne zaman nasip ederse bol bol çocukunla güzel vakit geçirmee bak zaman hızlı geçiyor

Geri