Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yeni arkadaşlarım öncelikle hoşgeldiniz. evet karın ağrısıb ile olur mide bulantısı baş dönmesi aşerme hepsini yaşadım çünkü çok odaklandım. benden tavsiye adet gününüzn geçmesi dışında hiç bişieyi önemsemeyin. ben çok taktığım için adet gecikmeleride çok yaşadım 17 inci ayım inş bunay hamile kalırım günüm 1 hafta geçmeden de test yapmıom artık çok para gitti testlere.
kolay gelsin hepimize selamlar

Kızlar progestan kull başladım bugun adetim için verdi dr haydı hayırılısı

progestan neden kullanıyorsun canım ben onu düşük tehlikem oldugunda kullandım agır bır ilaç

amin inşallh isteyen herkesin bebişi olur Rabbim aratmasın kimseye kızlar dua edelim birbirimize

1 hafta sip.. vücuda yerleşmesi için geçen zaman mümkün değil 4 gün sonra mide bulantısıyaşaması hem bulantı gebelikte 7 ile 12 haftada başlar onunkisi tesadüftür başka bir seyden dolayı midesi bulanmıştır.bu arada kızlar bilginiz olsun ben hamile oldugumu bilmiyordum ara aara kahve akıntılarım geldi 1 hafta boyunca 3 kez doktora bu yuzden gıttım meger hamileymişim düşük tehlikem olmuş (o sıralarda ev taşıyorduk) eger kahverengi lekeler gelırse kan tahlılı yaptırın idrarda cıkmayabilir erken olursa

allahtan bana testler bedavaaa🙂bende evlendım ılk gunler bılmediğimden üstelik saglık sektorundeyim ama ışte pinpiriklilik yapıyoruz cok sık test yapıyordum🙂eşim cok gülüyordu bana🙂 ben hamileliğimi 28 günlükken kanda bakıldıgında ögrendım

hayır gamzeli vampir çok ciddiyim , 4. gün öğürmeye başladı ve 8. aya kadar hiç kesilmedi, iş arkdaşım bütün gün yanındaydım ben şahidim...böyle şeyler de olabiliyor

hayır gamzeli vampir çok ciddiyim , 4. gün öğürmeye başladı ve 8. aya kadar hiç kesilmedi, iş arkdaşım bütün gün yanındaydım ben şahidim...böyle şeyler de olabiliyor

Cnm ozaman o arkadasin erken yumurtlamistir hic sanmam supheli iliskiden 4 gun sonra migde bulantisina🙂 fazla stress yapma benim ilk denemde kendimi hamile zannetip 3ay adet olmamistim teste negatif olmasina ragmen nezman doktora gittim bana kesin hamile degilsin dedi adet olmustum🙁 o yuzden en sagliklisi adet gunun gecmesi rabbim kimseye aratmadan versin insallah🙂

a.özlem............29 kasım
nurrr................2 aralık
bitanesi...........4 aralık
ayşe&ramo......10 aralık
lilyped.............10 aralık
sunflower........12 aralık
asenaşule........
ceylinn............
blnnn...............
ayşeden..........
bensude..........
feliçya.............