Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah cnm ne kadardır istiyosun hiç tedavi oldunmu senn ve eşinin yasları kaçç biraz soru yağmuru oldu ama 🙂

ınsallah🙂)
ben 30 esım 32 yasındayız,,3 yıllık evlıyız,ıkı kez gebe kaldım ama pıhtılasma varmıs o nedenle 7 ve 8. haftada kaybeetık,sonra 2 seneye yakın korunduk ben bıraz sarsıldıydım acıkcası,6 aydırda korunmayı bırakdık,,beklıoz ıste 🙂
yanı tedavı test yaptırdık ıkımızde genetık ama cok sukur bıse cıkmadı ,,doktor sorun yok dedı kıstım var bıde 7 cm dı cıkololata kıstı ama sımdık 2 cm ,,beklıceksınız dedı doktor devam denemeye yanı🙂

merhabalar herkese 🙂
tecrübeli arkadaşların dikkatine !!!!! son reglim 3 kasım ,ayın 18 inden bu yana kasık ağrısı,ellerimi ara ara ateş basması,sık tuvalete çıkma , yorgunluk .şişlik ,karnımda doluluk hissi,mide kazınmaları ,çok şiddetli bel ve sırt ağrıları cildimde kuruluk.bazen karnımda sıcaklık hissi, bol uyku ve uykudan zor kalkma durumları var.adetime daha bir hafta var..bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bir de psikolojik olduğu söyleniyor, psikolojik olarak nasıl karnımızı ağrıtabiliriz yapabilirmiyiz böyle birşey..şimdiden teşekkürler yorum yapacaklara 🙂

kızlar size buyuk bır ıpucu reglınıze bır kac gun kala herhangı bır yerınızden bır tane cımbızla kıl cekın egerkı cok acıyorsa her reglınıze yakın oldugu gıbı demek tutmadı yok baktınız hıc acı yok suprızzz hamılesınız

- - - Updated - - -

özellikle yüzünüzün kaş olbılır bırtane kılla denemek yeterlıdır dıger tum belırtıler cunku regl agrılarıyla aynı

oncelıkle ınsallah gebesındır,,ama bu tarz belırtıler adet gecmeden bellı olmuyormus ,cunku gebelık hormonu kısıyı etkıleyecek kadar yukselmedıgı ıcın halıyle belırtı hıssetmek bıraz olanaksızmıs doktorların demesı🙂
he bende adetıme 8 gun falan kala akıntı ıle karısık boyle bır damla kan geldı pembe gıbı bıseydı,bel agrım var bıde 2 gundur goguslerm agrıo dokununca ama bunlar adet oncesı belırtılerde olabılır,
en ıyısı belırtılerı takılmamak ve adetı beklemek varsa vardır hanı uc gun once ogrenınce bıse farketmıcek,,sabretsek accık tabı yapabılsek🙂

tmm artık kaşsız olma modası baslıcak desene

doğru aslında sabırsızlıktan vücudumuzu dinliyoruz sanırım..beklemek gerek.. bu arada dün kaşımı almaya çalışırken gözümden yaş aktı acıdan 🙂)))) hayırlısı hakkımızda..bende devamlı koyu kıvamlı akıntı da var ...hiç bir reglimden önce böyle şeyler yaşamamıştım..ister istemez şüphelendim..bir de beli,rtiler gördüğüm kadarı ile kişiden kişiye değiyor gibi..bir arkdaşım şüpheli ilişkiden 4 gün sonra öğürmeye başladı ve gecikmesinden sonra hamile olduğunu öğrendi..allah her birimize bu mutluluğu yaşatsın.