Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

36. haftayı doldurduk çok şükür.kızım 3 kilo olmuş teyzeleri 😀 zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum.oda sabırsızlanıyor artık gelmek için tepikler çoğaldı 😀 hersey hazır evde bi tek kızım kaldı çok şükür.rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.tüm arkadaslarımızında gönlünden geçeni nasip eylesin inş.

maşallah süphanallah canım allah kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah...herşeyinin hazır olması ne güzel maşallah canım hayırlısıyla sağlıkla tek eksiğinizde tamamlanacak yakında inşallah... ay ya beni bile heyecan basıyor artık son döneme girdik diye

aminnn canım.hepimiz bi kerede sancısız doğuralım inş.az kaldığına hala inanamıyorum ya günler ne çabuk geçti 🙂 yakında ev ınga ınga sesiyle dolup taşacak 😀 senin kaç haftalık oldu canım.hersey yolunda demi.

amin amin inşallah tüm isteyen ve bekleyenlere gönlünden geçeni nasip etsin rabbim... normal görünüyor doğum şeklin değil mi? çok şükür herşey yyolunda 30.haftaya girdik artık kızımı yaklaşık bir aydır görmedim ama son gördüğümde çok iyiydi tekmeleriyle sağolsun burdayım iyiyim diye sürekli haber veriyor umarım haftaya gittiğimizdede iyi der doktor😀

amin canm sende dualarını eksik etme canm rabbim seninde kızanını sıhhatle kucağına almayı nasip etsin size en güzel dua bu bence 🙂 bizede hamile kalmak için dua edin hayırlısıyla inş

canım ben sürekli dua ediyorum rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bu güzel duyguları yaşatsın ve gerçekten şuan bu yaptığın duadan daha güzel bir dua olamaz KOCAMAN BİR AMİN diyorum ve tüm gününü bekleyenlere rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah kızımı çok merak ediyorum ama zaman hızlı geçmesin istiyorum bence hamilelik de tadının çıkarılması gereken bir dönem umarım en kısa zamanda sizde bunları sağlıkla yaşarsınız...

şuanlık normal görünüyor doğum inş.sezeryan istemiyorum hiç.acı çekmeye razıyım ama sezeryan olmasın diyorum hep.masallah size.10 hafta kadar zamanın kalmış 🙂 valla bebişimi o kadar merak ediyorumki kokusunu bi duysam başka bişi istemem.hergün kıyafetlerine bakıyorum defalarca 🙂 geçen gün her alışverişi bitirdik eşimle.yağına şampuanına kadar aldık çok heyecanlı oluyormuş gerçekten 🙂 ahh o tepikler hiç ummadık yerde çattt diye bir vuruyor bazen kızıyorum artık dur kızım diye 🙂 yeri daraldıkça onlarda sıkılıyorlar napsınlar 😀 sonra doğum hikayelermizi anlatıcaz birbirimize ayy ne heyecanlı 😀