Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende test yaptım negatifti ama ilginç bi durum vardı 2.çizgi kısmı bembeyaz şerit oldu ama ben ümitlenmedim testin kendinde olan bişey sanırım sadece çizgi ama bembeyaz.

mevlanacım ınternetım yok evde cok gıremıyorum dolayısıyla... cok sukur bende oglum da ıyıyız abınız olcaz inş🙂) 27 haftalk olduk seker yuklememız vardı gecen hafta normal cıktı bıraz suyu azalmıs sıvı tüketimine yuklendık haftaya kontrolumuz var yine durumlar böyle.. peki sen nasılsın bebegın nasıl ??

Masallah cnm cogu gitmis azi kalmis..bizde 18 haftalik olduk bebegim iyi cok sukur birdahaki kontrolumuz 2hafta sonra..aman siviya dikkat et cnm bol bol tuket!! Dikkat et kendine🙂

mart 13 doğum tarihi bakalım bebişko nezamn gelecek=)tekmeleri hissediyorum çok güzel bir duygu.evet çok güzel kıyafetler var hepsini almak istiyorumm =)))isim şimdilik netleşmedi=)Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın ...bol bol ayva yememiz gerekiyormuş ihmal etme bende bugün ayva tatlısı yaptım normalde yerken boğazıma takılıyor=) tatlı şeklinde daha rahat olur..ayva hamilelere çok yararlıymış istersen internetten araştır..21. haftaadayım cumartesi 22.haftaya gelcem=)

Benimde 8 nisan aramiz yakin🙂 ayvayi biliyorum cnm 2gundur yiyorum ama beb cig yiyorum tadi gayet gzl ve sulu🙂 insallah yararini goruruz🙂

merhaba ben yeni üyeyim benim batım 5 kasım bugün doktora gittim kontrole rahim duvarımın kalınlaştığını hamile olabileceğimi söyledi ama daha adetime 2 gün var korkuyorum adet olucam diye bilgisi olan varmı sizce hamile olabilirmiyim

Geri