Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba kızlar bana biraz yardım edin..bazı belirtiler yazıcam bunlar gebelik belirtisi olabilirmi..6-7 gün önce daha önce yaşamadığım bi ağrı oldu göğsümde ama özellikle yan taraflarında 3 gün önce kasık ağrısı ama genelde sağ tarafımda birde acayip derecede ve hala devam ediyo bacaklarımın iç tarafları ayak bileklerim ve ellerim ağrıyor.çok gaz problemim var bi yere uzanınca yada zorlayınca kasık ağrısı inanılmaz bir üşüme içim titriyor.sabahları uyanmakta zorluk gerçi geç yatıyorum ama.bazende kalça yani kuyruk sokumumda ağrı.lütfen yardımınızı esirgemeyin bunlar belirtimi..
canım bende de var bu belirtler evet bunlar gebelik belirtis ama ğiskolojik te olabilir

mart 13 doğum tarihi bakalım bebişko nezamn gelecek=)tekmeleri hissediyorum çok güzel bir duygu.evet çok güzel kıyafetler var hepsini almak istiyorumm =)))isim şimdilik netleşmedi=)Rabbim herkese bu duyguları yaşatsın ...bol bol ayva yememiz gerekiyormuş ihmal etme bende bugün ayva tatlısı yaptım normalde yerken boğazıma takılıyor=) tatlı şeklinde daha rahat olur..ayva hamilelere çok yararlıymış istersen internetten araştır..21. haftaadayım cumartesi 22.haftaya gelcem=)

canım bebişinin cinsiyeti neydi? pek bu aralar takip edemiyorum da bu arada özellikle hamile arkadşalar kendinize çok dikkat edin bir grip oldumu günlerce çekiliyor mahvetti beni... annesi daha dur sen azcık büyüyün şöyle 24 haftayı falan geç içerde yaptıklarının ne olduğunu ayırt etmeye başlıcaksın okadar eğlenceliki onun o hareketlerini hissetmek karnının üzerinden görmek gözümü de elimide alamıyorum karnımdan allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümle isteyenlerede hamilelik müjdeleri verdirsin rabbim en kısa zamanda... bu güzellikleri tüm isteyen kadınlara yaşatsı rabbim çok farklıymış içerde ne zaman hareket etse ki artık düzenli olarak hareketlerini yapıyor yüzüme kocaamn bir gülümseme yayılıyor gece gündüz yorgun veya hasta olmam hiç önemli değil beni her zaman gülümsetebiliyor kızım allaha şükür😀...

merhaba kızlar bana biraz yardım edin..bazı belirtiler yazıcam bunlar gebelik belirtisi olabilirmi..6-7 gün önce daha önce yaşamadığım bi ağrı oldu göğsümde ama özellikle yan taraflarında 3 gün önce kasık ağrısı ama genelde sağ tarafımda birde acayip derecede ve hala devam ediyo bacaklarımın iç tarafları ayak bileklerim ve ellerim ağrıyor.çok gaz problemim var bi yere uzanınca yada zorlayınca kasık ağrısı inanılmaz bir üşüme içim titriyor.sabahları uyanmakta zorluk gerçi geç yatıyorum ama.bazende kalça yani kuyruk sokumumda ağrı.lütfen yardımınızı esirgemeyin bunlar belirtimi..

canım belirtilerin hamileilk belirtisi bendede gaz sıkıntısı ve aşırı uyku olmuştu umarım hamişliktendir hakkında hayırlısı neyse onu versin rabbim...

canım bende bir yıl önce kimyasal gebelik geçirdim oyüzden korkuyorum,geçen günkü sonuç 148 di bugün yine yaptırdım 730 a yükselmiş 🙂 canım belki hasta olmazsın hayırlısı olsun allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.

maşallah miniğine canım haftaya bugün karın üstünden bile ultrasonla görünür allahın izniyle hatta kalp atışını bile görebilirsin allahın izniyle allah sağlıklı sorunsuz bir gebelik geçirmeyi nasip etsin ve sağlıklı bir bebişin olsun canım inşallah...

bende size katılmak istiyorum
🙂
canım hoşgeldin aramıza hoş ben pek fazla giremiyorum bu ara. internetin başına oturunca artık daha çok bebek için alışveriş sitelerine bakarken vakit geçiyor umarım sende tüm bekleyen arkadaşalrda en kısa zamanda böyle tatlı telaşlar yaşamaya başlarsınız... kendinden bahset istersen biraz tedavi falan görüyor musun? yaşın kaç canım bu sorulara daha önce cevap yazdıysan kusura bakma ben çok çabuk unutmaya başladım okudukalarımı hamilelikten oluyor herhalde önce böyle değildi ama bebişler için razıyız unutkanlığa😀

Geri