Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

cesaretimi toplayıp gitsem kan testi yaptırmaya ama gidemiyorum işte benim hastane vb yerlere karşı fobim var bilmiyorum ya çıksa idrar testinde çıkardı heralde bugün bide göğüsümü sıkınca bir damla değişik renkte bi sıvı geldi buda benim aklımı çok karıştırdı neyse birazdaha bekleyim ben en iyisi zaten hava çok sıcak hiç regli havasında diilim hakkımızda hayırlısı olsun

canım nerden çıkardın bı anda hamıle olabılırsın dedın adetıme 9 gün var daha ne o içine mı dogdu ne ınsallah öyledır canım ama beklemedeyım sımdılık
Selzeh geçende kuzenimin ilk hamileliğini duyduğumda içime kız doğuyo dedim kızı olucak hayırlısıyla sende hamişsindir inşallah aminnnnnnnn cnm

Seduş yaptığın idrar koyu olucak bikere bekletçeksin şöyle 5 saat bu ara zamanında suyunu iç beklerken içmeyeceksin cnm benim ama ben kan testi yapda bizi sevindir derin sen bilirsin arkadaşım

Selzeh geçende kuzenimin ilk hamileliğini duyduğumda içime kız doğuyo dedim kızı olucak hayırlısıyla sende hamişsindir inşallah aminnnnnnnn cnm

nebıleyım bı anda yazmısın çünküde ondan dedım içinemı dogdu dıye bu arada sende ne gıb belırtıler var canım benımgögüslerde bırsey yok ara ara sızlıyor o kadar

Selzeh birden öyle hissettim ama ALLAH bilir tabi inşallah. Belirtilerime gelince bacaklarım çok ağrımıştı çok halsizdim hatta birgün ağladım ben hastayım galiba diye eşime uykum vardı, dşlerim ağrıyordu azı dişlerim göğüslerim daha yeni yeni uçları ve ona yakın bölgeye dokununca acıyor kasıklarımda ağrı var hala midem bulanmıştı ama geçmişti şimdi yine hafiften bulanıyor cnm birşey yemek istemiyor ama midem kazınıyor diye kendimi zorluyorum bide ilk defa ilginç hissettiğim bir belirti var ama burda yazmak doğru kaçmaz sanırım ilk defa kendimde böyle bir değişiklik hissettim o belirtiye göre acaba diyodum ama ihtimalde veremiyordum şimdi çok şükür hamileyim ama kalp atışarını görene kadarda önemli bir dönem kalp atışlarını görüncede bitmiyo herzaman merak devam ediyo cnm Rabbim cümlemiz için hayırlısını nasip etsin