Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bencede kaptırma ben kalbımden hamıle dıye gecerken bıle adet olacakmısım gıbı dusundum hep olmazsa ıle uzulme onunde cokkk zaman olacak tek salıklı sıhatlı gelsınlerde baska bısey ıstemeyız
inş vardık bebişin oğlum 4.5 yasında oğlum sutten kesıldıkten sonra 1 sene sut geldı sonra tamamen kesılmıstı hamıle kaldıktan sonra tekrar sıktım ve geldı aslında ben o zaman anladım ve ıcıme dogdu hamile oldugum sende allahın ıznıyle hamılesındır inş
canim insallah tesekkur edrim verdigin bilgiler icin canim foto canim insallah sende hamissindir varsa biseyler iki uc gun sonra yine belirti verior yoksada zaten regli gelir insallah da vardir bizi daha fazla uzmesin meleklerimiz.
canim insallah tesekkur edrim verdigin bilgiler icin canim foto canim insallah sende hamissindir varsa biseyler iki uc gun sonra yine belirti verior yoksada zaten regli gelir insallah da vardir bizi daha fazla uzmesin meleklerimiz.
bılmeme nıye soyleyemedıgımı ama bız karar aldık esımde 3 aylık olmadan kımseye soylemeyecegız esım dun herkesı arayacaktı ben hayır tam bellı olsun oyle dedım
yaa aslında yazmıstım daha once ablam hamıle ve bebegın kalp atıslarını duymadı dr dıye dun ablamın kanaması olmus ama bısey yok onunku bellı olsun sonra soyleyecem