Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Nuuuur cnm cooook sevindim insallah kucagimiza almak nasip olur cok cok mutluyum senin adina🙂 bende inanirmisin gecenlerde test yaptim ogrendigimde silik cikmisti gecende paaaat diye cikinca yeni ogrenmis gibi sevindim kendine cok cok dikkat et🙂

- - - Updated - - -

Nuuuur cnm cooook sevindim insallah kucagimiza almak nasip olur cok cok mutluyum senin adina🙂 bende inanirmisin gecenlerde test yaptim ogrendigimde silik cikmisti gecende paaaat diye cikinca yeni ogrenmis gibi sevindim kendine cok cok dikkat et🙂

sagol canim benim insallah hersey yolunda gider🙂 hala inanamiyorum biyandan seviniyorum bi yandan tedirginim insallah hersey yolunda gider🙂

adetim düzenlidirde aşılama için iğne kullandım geç büyüdü yumurtalar fakat bir gecede çok fazla büyüdüğü için aşılamam yapılmadı....yumurtalar çok büyüyünce adetime 10 gün kala kanamam oldu doktora gittim adet değil dedi......adet tarihim 15 eylüldü....hala olmadım

canım çok sevindim yaa 🙂 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş... vee bana ve tüm bebek isteyenlerede nasip etsin inş...

- - - Updated - - -

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............3 kasım
ayşe&ramo......14 kasım
asenaşule........12 kasım
muamma..........
bitanesi...........5 kasım
ceylinn............
blnnn...............
sunflower........13 kasım
ayşeden..........
nazrüzgar........12 kasım