Duygucuk bacak agrisi hamilelik belirtisimi bilmiyorum bende tek adet belirtisi vardi hep hasta oldum zannediyordum bende bekle gunun gecsin test yap hersey gonlunce olsun🙂
KIZLAAARRRRR HAMILEYIIIIIIMMMM🙂) HAMILEYIMDE HAMILEYIM🙂
test sonucunu aldim azonce 148.5 4-5 haftalik cikti🙂 insallah onceki gibi olmaz, oncekindede ayni boyle kasik agrilarim sancim olmustu ama kimyasal gebelik cikti🙁 insallah bu sefer oyle olmaz🙂
yuppiiiiiii🙂)
birde kan testinin sonucunu aldiktan sonra eczanedende test aldim, bu seferde tek cizgi ciksinda goreyim dedim🙂 okadar tek cizgi gordukten sonra bikerede cift cizgi goreyim dimi ama🙂 ondada gordum hevesimi aldim🙂
sagol canim allah isteyen herkese verir insallah🙂 benim biraz karisik, toplam iki yili gecti ama 15 ay oncesindede bi kimyasal gebelik oldu, yani 15 aydir bekliyoruz. 3 ay ilac tedavisi oldum polikistik over icin, iki aydirda hicbisey kullanmiyorum.
insallah bukadar sevindigimle kalmam da hersey yolunda gider...
nur senin adına çok sevindim sanki kendim yaşamışım gibi..benim bir kızım var fakat 2. evliliğimi yaptım ve eşimin yaşı baya büyük o yüzden baba olmak istiyor fakat ben 3 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum artık çok yoruldum..inş bu ay diyorum 4 gün var regl olmama umarım bende sevinirim.sağlık personeliyim ve kadın doğum hastanesinde çalışıyorum hergün o bebekleri gördükçe gözümden yaş akıyo..umarım isteyen herkes miniğine kavuşurr
nur senin adına çok sevindim sanki kendim yaşamışım gibi..benim bir kızım var fakat 2. evliliğimi yaptım ve eşimin yaşı baya büyük o yüzden baba olmak istiyor fakat ben 3 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum artık çok yoruldum..inş bu ay diyorum 4 gün var regl olmama umarım bende sevinirim.sağlık personeliyim ve kadın doğum hastanesinde çalışıyorum hergün o bebekleri gördükçe gözümden yaş akıyo..umarım isteyen herkes miniğine kavuşurr
sagol canim insallah hersey yolunda gider bir terslik olmaz. insallah sende daha fazla beklemeden kavusursun bebegine,gercekten insan bebek gorunce cok kotu oluyo ici aciyo,insallah sende daha fazla uzulmezsin canim.