Duygum bence kan testini yap cnm içim hamilesin diyor bekleme artık bazı testler çok hassas olmuyo idrarda benim son aldığım test bayağı iyiymiş testlerde beyaz yeri bayağı belirginleşiyordu ilklerde pembeleşmemişti ama 5 gün kala adetime yaptığım testlerin silik pembeleştiğinide gördüm .Gecikmen bayağı oldu bekletme artık bizi
Umutsuz Reyhan ben bu ay toplam üç kan testi yaptırdım bunlardan ikisinde çıkmadı.Ben yaptırdığın yerden başka bir yerde yaptırmanı öneriyorum Özel hastaneler 2saate yakın bir zamanda veriyor umutsuzluğa kapılma ve vakit kaybetmeden git.Senin testin iki idrardada pozitif vermemişmiydi .Umarım hayırlısıyla olur bizide üzme ALLAH yardımcın olsun arkadaşım.
Kızlar benimde moralim çok bozuk anlamadım hala hastalanmadım.İdrar testlerinde hep negatif çıkıyor.offffffffffff gelicekse gelsin artık yaaa bir sorun olmasından korkuyorum....
dün de bugün de dayanamayıp test yapıyorum hep negatif çıkıyor.
hiç böyle gecikme yaşamazdım ben neden böyle oldu anlamadım.
gerçi testi sabah ilk idrardamı yapmam gerekiyor ben hep akşam üzeri 5 gibi falan yaptım....
ama çıksa çıkardı ya ben hamile falan değilim bence 17 de adet olmam gerekiyordu bugün 5.günüm hala tık yok:-(((((
Kızlar benimde moralim çok bozuk anlamadım hala hastalanmadım.İdrar testlerinde hep negatif çıkıyor.offffffffffff gelicekse gelsin artık yaaa bir sorun olmasından korkuyorum....
İdrar testleri çoğu zaman vermiyebiliyo seduş moralini bozma kesinleştir sonucu kafan rahatlasın arkadaşım.Anlıyorum seni böylede beklemek zor gönlünce olsun🙂