Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar merhaba öncelikle adet olmadım.her şer de bir hayır vardır.ben tüp bebek tedavisi için yola koyulduğumda eşimin testis kanseri olduğunu öğrendik çok kötüyüz zor durumdayız,çaresizim ve elimden hiçbir şey gelmiyor LÜTFEN EŞİMİN KİTLESİ KÖTÜ HUYLU OLMASIN DİYE HERKES DUA ETSİN SALATI TEFRİCİYE OKUMAK İSTEYENLER DE OKUYABİLİR Mİ LÜTFEN YARDIM EDİN SADECE DUA EDİN BİZİM İÇİN YALVARIRIM

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun 🙁 dualarım seninle inş. kötü huylu değildir ve biran evvel sağlığına kavuşur...

kızlar merhaba öncelikle adet olmadım.her şer de bir hayır vardır.ben tüp bebek tedavisi için yola koyulduğumda eşimin testis kanseri olduğunu öğrendik çok kötüyüz zor durumdayız,çaresizim ve elimden hiçbir şey gelmiyor LÜTFEN EŞİMİN KİTLESİ KÖTÜ HUYLU OLMASIN DİYE HERKES DUA ETSİN SALATI TEFRİCİYE OKUMAK İSTEYENLER DE OKUYABİLİR Mİ LÜTFEN YARDIM EDİN SADECE DUA EDİN BİZİM İÇİN YALVARIRIM
canım çok çok üzüldüm dediğin gibi herşeyde bi hayır wardır her zaman hayırlısını istemek gerekiyo rabbim şifasını werir inş tez zamanda dualarımız sizinle canm aeo

Cnm cok gecmis olsun insallah hersey iyi olur tez zamanda atlatir rabbim acil sifalar versin..dualarim sizlerle

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............3 kasım
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........13 ekim
muamma..........
nur...................26 ekim
bitanesi...........6 ekim
ceylinn............18 ekim
blnnn...............12 ekim
sunflower........13 kasım
ayşeden..........
nazrüzgar........14 ekim
bensude..........16 ekim
feliçya.............13 ekim
hattt................22 ekim

kızlar benim aşılama tutmadı bugün hastalandım 🙁(( inş.önümüzde ki aya rabbim bebeğimizi verir diycek başka bişey yok 🙁

Cnm insallah diger aya gelir melegin hayirlisi olsun tatlim..

Cnm insallah diger aya gelir melegin hayirlisi olsun tatlim..

aminnn canım inş.

- - - Updated - - -

hamişlik bekleyen melekler 🙂

a.özlem............3 kasım
ayşe&ramo......13 ekim
asenaşule........13 ekim
muamma..........
nur...................26 ekim
bitanesi...........6 ekim
ceylinn............18 ekim
blnnn...............12 ekim
sunflower........13 kasım
ayşeden..........
nazrüzgar........14 ekim
bensude..........16 ekim
feliçya.............13 ekim
hattt................22 ekim

allah şifa versin inşallah kötü bişey dğildir allah ayrdımcın olsun

Geri